Categoria de producte

Afegir: Hidrogen energia Industrial incubació Base, sala 409, edifici estàndard, 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, Dantu District, província de Jiangsu, ciutat Zhenjiang, Xina

Codi postal: 201612

Tel.: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Multitud: +8615862985234

Contactes: Jack Wang

Correu electrònic: jackwang@akwchina.com


MODU150 Planta de formigó barreja

MODU150 Planta de formigó barreja

Barreja de formigó de MODU150 PlantItemsUnitParametersItemsUnitParametersProductivitym3/h120 ~ 150Water de mesura de precisió ±1 mesclador Capacitym33Additive mesura de precisió % ±1% poder de Main elèctric MotorKW5

Detailed description

MODU150 Planta de formigó barreja

Elements Unitat Paràmetres Elements Unitat Paràmetres
Productivitatm3/h120 ~ 150Precisió de mesura d'aigua±1%
Capacitat de mescladorm33Precisió de mesura additiu±1%
Potència del Motor elèctric principalKW55 × 2Alçada de l'acomplimentm3.85
Agregar la precisió de la mesura±2%Tremuja agregat volumm325 × 4
Precisió de mesura de pols±1%Pols tremuja volum (t) opcionalt150 × 4

• Mòdul superior de disseny, productes personalitzats, ràpids i convenients instal·lar, mantenir i reparar convenient.
• Mesclador de doble eix horitzontal per potent ràpid i fins i tot barrejant; hidràulica controlat descàrrega porta amb 3 canvis comuns, que és convenient per a materials descarrega en el camió mesclador; la barreja de la fulla i placa de revestiment adoptar desgast níquel aliatge de ferro fos resistent, que pot ser substituït ràpidament.
• La tremuja agregat té una porta gran/petit, que pot aconseguir brut i precisió ponderació amb mesura d'alta precisió.
• Patentat paracaigudes transport pneumàtic ràpidament pot descarregar materials poder amb cap residu, que poden prevenir eficaçment ciment de coagulació en l'eix barreja. L'aire comprimit en el tanc de pesatge entra a la batedora amb el ciment, que fa el ciment es distribueixin i contribueix a la barreja ràpida.
• Elements de control electrònic de marques famoses; l'armari de control electrònic i un pes de qualitat alta de trets de sensor, bon rendiment i fiabilitat. precís sistema pesatge electrònic amb brut i control de precisió, compensació automàtica de la diferència de nivell i mesura d'alta precisió.
• El sistema de microcomputador control pot assolir el control manual i automàtica; diverses funcions com fórmula d'emmagatzematge, informe forma impresa i automàtica operació fa un sistema fiable; la sala de control amb dispositius de climatització per operació còmode.

Hot Tags: barreja de formigó de modu150, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, preu, millor, productes vegetals
Productes relacionats
Feedback