Categoria de producte

Afegir: Hidrogen energia Industrial incubació Base, sala 409, edifici estàndard, 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, Dantu District, província de Jiangsu, ciutat Zhenjiang, Xina

Codi postal: 201612

Tel.: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Multitud: +8615862985234

Contactes: Jack Wang

Correu electrònic: jackwang@akwchina.com


Sulfat de ferro

Sulfat de ferro

Trets 1, sulfat de ferro (II) (Br.E. doble sulfat) o Sulfat de ferro és el compost amb la fórmula FeSO4 químic. S'utilitza mèdicament per pactes

Detailed description

1, trets
Sulfat doble (Br.E. doble sulfat) o Sulfat de ferro és el compost amb la fórmula FeSO4 químic. S'utilitza mèdicament per tractar la deficiència de ferro i també per a aplicacions industrials. Conegut des de temps immemorials com Abu i vidriol verd, el blau-verd heptahydrate és la forma més comuna d'aquest material. Tots els sulfats de ferro es dissolen en aigua per donar la mateixa aquo complex [Fe (H2O) 6] 2 +, que té la geometria molecular octaèdrics i és paramagnètica electrònica.
Índex d'element
(FeSO4· H2O) (FeSO4·7H2O)
Sulfat de ferro %≥ 91.0 98.0
Fe %≥ 30,0 19.7
PB %≤ 0.002 0.002
Com %≤ 0.0002 0.0002
Partícules size≥ 95 —

industrialment, sulfat ferrós s'utilitza principalment com a precursor d'altres compostos de ferro. És un agent reductor, reducció de cromat de ciment.

Suplement nutricional
Juntament amb altres compostos de ferro, s'utilitza per enfortir els aliments i tractar la deficiència de ferro anèmia sulfat fèrric. El restrenyiment és un efecte secundari freqüent i incòmode associatedwith l'administració de suplements orals. Descalcificadors tamboret sovint són bprescribed per evitar el restrenyiment.

Colorant
Sulfat fèrric també es pot utilitzar a tacar concete i algunes limetones i gresos d'un color groguenc Roya.

Tractament d'aigües
Sulfat fèrric s'ha aplicat per a la purificació d'aigua per la floculació i eliminació de fosfat en plantes de tractament de residus municipals i industrials per evitar l'eutrofització de les masses d'aigua superficial.

3, control de qualitat
Control de qualitat rígid en aportacions, processar i produccions de plom de gran puresa i qualitat coherent que permeten la normalització del seu ús en la indústria. la nostra fàbrica té experiència molts anys d d'exportació, prometem millor servei en béns i servei postvenda busca compradors fiables i configurar el nostre negoci de llarg termes. Si vostè està interessat en el prodcut i altres, no dubti a contactar amb nosaltres en qualsevol moment. Gràcies pel seu temps.


Hot Tags: Sulfat de ferro, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, baixa productes millors, de preu,
Productes relacionats
Feedback