Categoria de producte

Afegir: Hidrogen energia Industrial incubació Base, sala 409, edifici estàndard, 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, Dantu District, província de Jiangsu, ciutat Zhenjiang, Xina

Codi postal: 201612

Tel.: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Multitud: +8615862985234

Contactes: Jack Wang

Correu electrònic: jackwang@akwchina.com


Pinzells de disc

AKW Group és un proveïdor global de disc raspallar amb excel·lent performance.as una fabricació de pinzell, estem obligats a oferir la millor sollutions per als nostres clients i clients, com ara la qualitat, preu barat, gestió de recursos rendible i garantir. Catàleg de pinzells

Detailed description

AKW Group és un proveïdor global de raspall de disc amb excel·lent performance.as una fabricació de pinzell,
estem obligats a oferir la millor sollutions per als nostres clients i clients, com ara la qualitat, preu barat, gestió de recursos rendible i garantir.

NomDisc pinzells/disc pinzells
AplicacióPinzells de discs s'utilitzen quan raspallat l'acció més eficaç és aplicat a una superfície plana de forma circular. S'utilitzen per a activitats tan diverses com acabats, de neteja, movent-se materials, polit i l'aplicació de pressió. La rotació d'un pinzell de disc crea acció creixent com s'incrementa la distància des del centre cap al perímetre.
Aquests raspalls són conjunt bàsic i truges es pot instal·lar en un costat, tant laterals i la vora exterior del disc o anell. Som capaços de produir aquests raspalls en una varietat de patrons de forat per satisfer les necessitats del nostre client.
Costumcom el seu requisit podria canviar la mida del pinzell i material.


Catàleg de pinzellsHot Tags: Disc pinzells, pinzell
Productes relacionats
Feedback