Categoria de producte

Afegir: Hidrogen energia Industrial incubació Base, sala 409, edifici estàndard, 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, Dantu District, província de Jiangsu, ciutat Zhenjiang, Xina

Codi postal: 201612

Tel.: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Multitud: +8615862985234

Contactes: Jack Wang

Correu electrònic: jackwang@akwchina.com


Giratòria de cadenes hidràuliques CDM6365H

Giratòria de cadenes hidràuliques CDM6365H

Construcció de maquinària CDM6365H característiques: CDM6365H ofereix una varietat de combinacions de mecanisme de treballar i s'adapta a diferents ambients de treball flexible. Amb l'estàndard treball dispositiu: acció àgil, stro

Detailed description

Trets CDM6365H de maquinària de construcció:

CDM6365H ofereix una varietat de combinacions de mecanisme de treballar i s'adapta a diferents ambients de treball flexible.
Amb l'estàndard treball dispositiu: acció àgil, fort excavació força. És àmpliament utilitzat en la mineria, construcció de carreteres, construcció de defensa nacional, construcció municipal, hydropowerengineering etc..
Amb dispositius de treball tipus escurçada: Super Cub gran capacitat. Completingefficiencyof tasca de càrrega i excavació materials solts.
Amb dispositius de treball tipus allargat: màxim excavació radi és de més de 20m. Llarga distància i profunditat de l'espai de treball fan canal excavació i neteja fàcilment. Àmpliament utilitzat en el projecte de l'aigua.

Cummins 6C8.3
L'original Cummins alt poder, parell de forces alt i turbo-càrrega motor turboalimentat de 4 temps injecció directa de engine6-cilindre de 6 cilindres injecció directa garanteix l'alta fiabilitat i durabilitat. La càrrega de refrigeració aire aire-aire inter sistema més fresques sobre l'aire comprimit pot millorar notablement el contingut d'oxigen a la combustió. La injecció de combustible centre sota la pressió d'injecció d'alta permet la atomizing uniforme de combustible, garanteix la combustió normal i redueix l'emissió de gasos d'escapament. Adopta el silenciador gran i nou ventilador d'eliminar el soroll del motor.

Sistema de filtració
El filtre d'aire d'alta eficiència doble element assegura la qualitat de l'entrada d'aire de motor. A més, el prefilter oli-bany tipus aire pot dur a terme la filtració aproximada sobre l'admissió d'aire per permetre l'operació sota les condicions de treball de pols d'alta concentració i prolongar l'interval de manteniment del filtre aire. El separador d'aigua-oli i el filtre de combustible dues etapes es filtrate el combustible moltes vegades per assegurar la qualitat del combustible que alimenta el motor.

Sistema de refredament
El radiador paral·lel facilita efecte refrescant millor i serveis.

Manteniment i servei
El manteniment del motor d'injecció directa redueix el cost de manteniment. El servei de motor global permet la participació dels recursos globals. Això millorar l'eficiència del servei, alleujar la preocupació dels clients i garantir la taxa d'assistència de l'excavadora.

Especialista de gestió de motor
La velocitat del motor permet 10 engranatges ajustables mitjançant el potenciòmetre accelerador i aconsegueix la gestió precise sobre la velocitat del motor a través del control de l'accelerador de motor pel motor servo DC. El motor permet la funció auto ralentí/acceleració reduir el consum de combustible. Té una funció de Tacte realçament de poder, pot gestionar les condicions de treball d'alta resistència amb facilitat.

Mode de control
Adopta el sistema de control de flux positiu món avançat per fer el sistema de control electrònic, sistema hidràulic i motor sempre en un estat de configuració òptima aparellant la potència raonable. La distribució d'ajustament automàtic del sistema hidràulic i sistema de poder no només pot estalviar energia i reduir costos, sinó també millorar l'eficiència de treball molt.

Funcions
Aquesta màquina està equipat amb les funcions de viatges recta, auge/braç confluència, auge/braç custòdia, gronxador prioritat, gronxador anti-invertint i regeneració del cilindre de braç. Cada circuit sense interferències durant l'acció compost. Excavació de braç i galleda així com l'elevació i apogeu del boom al mateix temps durant l'operació; les operacions de motors d'esquerra i dreta són independents durant el viatge.

Vàlvula hidràulica auxiliar
La vàlvula principal disposa d'un conjunt de vàlvules espera per facilitar la instal·lació d'altres accessoris, com el martell de ruptura.

Sistema de filtració
El circuit hidràulic està dotat el filtre d'oli hidràulic de qualitat alta que pot prolongar la vida útil dels elements hidràulics.

Disseny de components
El disseny especial de sistema hidràulic i localització de components pot millorar l'eficiència de sistema de la màquina. El tanc d'oli hidràulic, bomba principal i vàlvula principal estan disposades estretament a escurçar les línies de connexió i en conseqüència reduir la caiguda de la fricció i la pressió de línia. A la dreta darrere de la cabina per reduir eficaçment el soroll, aire calent i escapament rebuda per l'operador és organitzar el radiador.

Sistema pilot
La bomba pilot és independent de la bomba principal i el subministrament de petroli al sistema pilot que garanteixen el control pilot estable i independent i facilitar el manteniment.

Monitor
El monitor de color veritable multi-propòsit permet el temps real control i exhibició d'estat màquina, la velocitat del motor, temperatura refrigerant, oli pressió i combustible etc nivell.

Mode de Control de potència
poder 3 modes de manera poder pesada (H mode), salvant mode de poder (S mode) i mode de llum-deure de poder (L mode) pot canviar a voluntat de reduir la pèrdua de poder. La combinació de 3 modes pot reduir el consum de combustible i conèixer millor les diferents condicions de treball.

Avís d'Auto culpa
Permet que la culpa autodiagnòstic auto avís exhibició i missatge culpa estalviar fins a 99.000 peces aproximadament per facilitar la culpa crida i investigació durant el manteniment dels equips. Hi ha 3 nivells d'avís d'exhibició segons la gravetat de la falta.

Protecció de Auto sobreescalfament del motor
Sobreescalfament protecció serà activa si la temperatura de refrigeració supera 102℃. Llavors el motor es no flameout mentre que el sistema reduirà la velocitat del motor. No obstant això, si la temperatura refrigerant és massa alt, l'operador ha apagar la màquina com exigit i esbrinar les causes de la culpa.

Oli de baixa pressió protecció
Quan la pressió per sota el valor estàndard de petroli, es tancaran el canvi de pressió d'oli, mostrarà l'advertència del text per 3 s i llavors el motor alentirà a baixa velocitat desocupat. En aquest cas, l'operador hauria de tancar la màquina que cal protegir la màquina.

Auto manteniment recordar
El monitor periòdicament recordarà l'operador de canviar l'oli de motor, greix i filtre element en l'interval establert per donar suport al servei de rutina.

Marc principal
La disposició de l'estructura principal robusta raonable optimitza la utilització dels acers.

Tren d'aterratge
Aterratge en forma de X amb una estructura pesada caixa està sotmès al càlcul analític d'elements finits repetits i millorar la rigidesa total, la força i la resistència torsional. Tren d'aterratge és soldat de les plaques d'acer estructural baix aliatge amb procés global control de qualitat. La crítics soldadures totalment estan subjectes a la detecció i prova d'estrès per garantir la qualitat del producte.

Pista
Hi les costelles i bressol d'erugues al mig de la pista enllaços. Utilitzant segells tipus m per assegurar l'efecte lubrificant de la pin rotllo i pin bush. Ampliar efectivament la vida laboral de pista.

Dispositiu de viatges
La unitat empra els motors importats d'alta qualitat i la roda adopta alta freqüència calefacció general enduriment procés per permetre la resistència de desgast excel·lent de la vora d'engranatges externs.

Coixí de pinyó
Coixí pinyó amb elements segellat d'alta qualitat garantir eficaçment la pressió alta segellat dins el bloc de cilindres; les fonts estan subjectes al tractament tèrmic especial per permetre la resistència de fatiga excel·lent.

Sistema de absorció de commoció de cabina
La closca de la cabina s'instal·la a la plataforma a través de materials de goma per alleujar la vibració, reduir el soroll i garantir la comoditat d'operació i oli de silicona amortidor. Cabina exterior estructura
El sostre i ambdues cares de cabina estan reforçades per les canonades d'acer per millorar la resistència a la fatiga i la capacitat d'amortiment. L'estructura caient objecte protecció està cargolada al front cab directament per facilitar la eliminació i per tant habilitar la màquina per adaptar-se a les condicions de treball i complir els requisits de seguretat especificada.

Windows
El vidre es va aferrar a la cabina directament sense marc per ampliar el camp visual. Les finestres permet una adaptació lliure obrir/tancar el front i finestra superior i parabrises; a més, el vidre frontal es pot definir a la teulada per sobre l'operador.

Eixugar frontal
L'Eixugaparabrisa davant Pilar cab amplia camp de visió de l'operador; permet els modes d'operació contínua i intermitent.

Taxi segur i còmode
La cabina tipus reforçat esquerra/dreta Pilar compleix 15012117-2: 2008 i la cabina opcional FOPS conforme als 15010262:1998 per garantir la seguretat de l'operador. L'espai de cabina de 2.7m3 fa al funcionament de l'excavadora còmode. La disposició dels elements de control dins el mateix taxi raonable permet fàcil operació.

Cabina estàndard equips
La cabina interior inclou el cigar més lleuger, safata de cendra, titular de la Copa, penjador, bastidor cubbyhole i d'emmagatzematge, que millora la comoditat de l'operació.

Sistema d'aire condicionat
L'alt rendiment i sa/c permet circular l'aire. Quadre de control concís i fàcil premsa clau operació; Direcció múltiples/c aire sortida que permet la ràpida regulació de taxi dins de temperatura i descongelació ràpida. El mode auto-diagnòstic culpa facilita el manteniment d'aire condicionat.

Seient de luxe
Seient confortable suspensió tipus està dotat d'un fre hidràulic; el respatller àmplia permet el suport de la cintura i el perfil de la corba permet muntar còmode; la regulació de diversos passos de múltiples vies de pista de diapositiva doble permet diferents operadors trobar la millor postura; l'espai ampli pedal permet l'estirament de cos lliure i alleuja l'operador de la fatiga d'operació molt de temps.
Pany de seguretat Joystick
El joystick de bloqueig de seguretat hidràulica està situat a l'exterior del quadre esquerra recolzabraços a la cabina. El control de la màquina és activa només quan la palanca de control està en posició, que pot impedir el funcionament incorrecte de manera eficaç.

Palanca de control
El disseny de la palanca de control raonable estalvia l'esforç de funcionament pel principi palanca; el disseny ergonòmic permet l'operador mantenir la postura natural de canell i braç. El traç de maneta de jocs moderat alleuja el grau de cansament i assegura el control acurat.

Tauler de Control de canvi
Quadre de control en el quadre esquerra/dreta pilot és en format concís i estètica i l'operació de pulsació és fàcil.

Boom i braç
Per fer front amb alta càrrega durant l'operació, l'equip de disseny i desenvolupament de LONKING adopta més conservador disseny filosofia, conserva el factor de seguretat superior, empra elements finits, càlcul i disseny òptim per acabar el desenvolupament d'auge i el braç i selecciona els acers alta resistència baix aliatge estructural per a la fabricació de boom i braç.

Eix de PIN
L'eix de pin és l'element bàsic per a la connexió del dispositiu de treball. LONKING tria els proveïdors d'eix professional pin i sotmetre les diàfisis pin a la detecció estrictes per garantir la qualitat. L'eix pin d'excavadora LONKING té abric de galvanoplàstia Cromar gruixuda i alta superfície acabar. El tractament especial permet la resistència al desgast extremadament alta i resistència a la corrosió.

Cub
Cub està realitzada de baix aliatge i materials d'alta tenacitat i l'estructura està formada d'alta resistència i acers resistents al desgast, que constitueixen el cub reforçat tota. Aquesta excavadora proporciona cub diferents opcions per satisfer diferents exigències de treball.

Fàcil manteniment i servei
El disseny i la maquetació de CDM6365H ha pres la conveniència que per a la persona de manteniment en compte. Es pot accedir a la majoria dels llocs de manteniment de la planta baixa per permetre el manteniment ràpid i d'alta eficiència. 3 portes laterals es poden obrir durant la inspecció de rutina i manteniment i cada punt de servei és la poca distància. Els punts de manteniment són clarament identificat, fàcil d'operar. Els elements elèctrics estan centralitzats en quadre de control electromecànic a la cabina per facilitar el manteniment.

Manteniment llarg i cicle de servei
El cicle de manteniment i servei de CDM6365H ha estat prolongada per reduir la col·lecció de peces de manteniment i millorar la disponibilitat.

EspecificacionsCDM6365H
MotorModel deCummins6C8.3Potència nominal197kW (265hp) 1950 rpmMax. parell1219/1300Avorrir × ictus114 mm x 135 mmDesplaçament8.3 LComentariMantenir la potència nominal a 2300m d'altitud.Pes operatiuResumFuncionament pes: 34000 kg el pes operatiu inclou el pes d'auge estàndard 6470mm, braç estàndard 2900mm, cub estàndard 1.6m3, pista de 600 mm, lubrificants oli, líquid refrigerant, el tanc de dièsel plena oli i les unitats de configuració estàndard resta.Baixa pressió68 kPa (tipus Lengthened: 70kPa)Capacitat de fluïdDipòsit de combustible580 LSistema de refredament33LOli de motor35LUnitat de la unitat de gir7.2 LEquip itinerant2 × 11 LTanc d'oli hidràulic530 LGRONXADOR mecanismeResumMotor d'èmbol alt parell i reductor planetari 2 etapes amb cotxe. Fre dins el motor de càrrega és aplicada per primavera i alliberat per unitat hidràulic.
La frenada automàtica està disponible quan la palanca de control gronxador està en posició neutral.GRONXADOR velocitat9.5 rpm (Lengthened tipus: 7,5 rpm)Viatges en cotxeResumLa integral velocitat 2 èmbol accionament hidràulic de motor i reductor, canonada hidràulica i motor estan disposades dins del marc de pista per prevenir el dany causat per la calçada abrupte; El motor interior és proporcionada amb el fre de servei i vàlvula d'absorció de xoc per garantir el suau corrent i deixar i la frenada fiable.Taveling velocitat3,25 - 5.43 km/hGradeability35°(70%)MaximumTraction298kNMecanisme de viatgeAmplària de la sabata estàndard600 mmNúm. de sabates de pista48 (cada costat)Núm. de carrierrollers2 (cada costat)Núm. de pista corrons8 (cada costat)Sistema hidràulicBomba principalBomba axial dúplex variable èmbolBomba de pilotBomba d'engranatges (integrat en la bomba principal)Max. flux del sistema2 × 340 L / minMax. pressió d'equips34.3 MPaMax. pressió pilot3.9 MPaFuncionament equipsCada acció de màquina està sota el control de pilot. La lleva esquerra controla el moviment del boom i cub mentre la palanca esquerre controla el braç moviment i superior estructura swing. La vàlvula de peu pilot és proporcionada amb el joystick de palanca per controlar la màquina viatjar o girar el peu o palanca. El canvi ambulant adopta el control de solenoide interruptor.Sistema elèctricSistema voltatge: 24 V bateria: 12 V, 120 A × 2


Mida de transport
Les següents mides aproximada a la de l'equipament de configuració estàndard.


La figura marcats amb & ldquo; * & rdquo; es refereix la configuració estàndard.CDM6365H
Auge longitud (mm)58506470 *11000
Longitud de braç (mm)26002900 *8500
un Length(mm) de Transport106901128315690
b Total Transport Height(mm)372435183325
c gots Distance(mm)4030
d cua Swing Radius(mm)3512
Clearance(mm) de terra e contrapès1211
f pista Gauge(mm)2590
g Total de Transport Width(mm)3237
h estructura superior Width(mm)3145
Jo Width(mm) sabata estàndard600
Min. J mòlt Clearance(mm)500
CAB Height(mm)3140


Operativa s'estenen
Les següents mides aproximar-se a tothat dels equips de configuració estàndard.


La figura marcats amb & ldquo; * & rdquo; es refereix la configuració estàndard.CDM6365H
Auge de el Length(mm)58506470 *11000
Length(mm) de braç26002900 *8500
aMax. excavació radius(mm)99111081320143
b Max. excavació depth(mm)6211706915126
c Max. excavació height(mm)94941001816575
d Max. height(mm) abocament:6417694214218
e Max. radi de cavar en ground(mm)96941061520038
Max. cub ruptura force-ISO(kN)21121190.4
Max. braç ruptura force-ISO(kN)19717871,3


Equipament estàndard els següents elements d'equipament són part de l'equip conjunt estàndard de CDM6365H. A més, la configuració estàndard canviarà juntament amb la modificació del producte. Per a més informació, contactar amb l'agent local d'LONKING.
70 un alternadorSuspensió tipus de seient ajustable,
Làmpada de treball plataforma (1)Cinturó de seguretat retràctil (2" amplada)
Llums de treball auge (2)Safata de cendra i cigars més lleuger
Bomba de proveïmentCopa titular
Motor de Cummins originalSistema d'aire condicionat que permet ràpida descongelació
Filtre d'aire marí radial
Prefilter d'airePalanca de control hidràulic seguretat pany
Separador d'oli-aiguaRàdio
Filtre de combustible.Butxaca de l'arxiu
Radiador mur ondulat amb espai de netejaBarret-i-penjador
Tanc de combustible d'alt volumEmmagatzematge d'esquerra/dreta
Vàlvula hidràulica auxiliar (1)Equips d'enllumenat interior
Fre d'estacionament auto gronxadorParlant estèreo doble
Auge/braç sostenint la funció de controlClaraboia practicable
ContrapèsWiper i rentadora
Dalt gorretCAB pressió positiva els sistema filtració i ventilació
Pany de porta i pany tapaFinestra indiscreta (sortida d'escapament)
Condensador estacionària/cMartell d'escapament
Circuit de reactivació de braçEstora del sòl goma rentable
Auge/braç confluènciaExtintor
Recta itinerant circuit hidràulicVisualització gràfica de color
Viatges de doble velocitatSelecció de manera econòmica
Coixí frontal de pinyó i pinyóExhibició de data i hora
Anell de remolc sobre marc baseExhibició Estatal de màquina
Bastidor de guàrdia de cadenaExhibició d'hores de treball, manteniment de recordar
Recolzabraços seient ajustableExhibició de velocitat de motors actuals
Aeri i arnés (excloent parlant de ràdio)Missatge d'advertència


CDM6365H Equipament opcional l Equipament opcional pot ser diferent d'aquest manual. Per a més informació, contactar amb l'agent local d'LONKING.
CubConsola de funcionamentTren d'aterratgeUnitat hidràulic auxiliar i canonada
Roca pesada cub 1.8 m ³ (només per a 5800 mm llargada boom i braç de longitud de 2600 mm) cub de material solt 1,8 m ³ cub de material solt m ³ 2.0 cub de material solt 2.2 m ³ materials solts cub de 0,5 m ³ (només per a 11000 mm llargada boom i braç de longitud 8500 mm)Llum d'avís de treball700 mm triple sabates grouserTrencant canonades de martell
Sostre cabina protecció de xarxa800 mm triple sabates grouserSalt hidràulic martell (no disponible per a l'auge de longitud 11000mm i longitud 8500mm)
Part davantera de la cabina protecció de xarxaBloc de goma de pista
Dispositiu d'alerta de viatge
Hot Tags: cdm6365h excavadora hidràulica de cadenes, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, preu, millor, productes
Productes relacionats
Feedback