Categoria de producte

Afegir: Hidrogen energia Industrial incubació Base, sala 409, edifici estàndard, 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, Dantu District, província de Jiangsu, ciutat Zhenjiang, Xina

Codi postal: 201612

Tel.: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Multitud: +8615862985234

Contactes: Jack Wang

Correu electrònic: jackwang@akwchina.com


Giratòria de cadenes hidràuliques CDM6365F

Giratòria de cadenes hidràuliques CDM6365F

Construcció de maquinària CDM6365F característiques: CDM6365F ofereix una varietat de combinacions de mecanisme de treballar i s'adapta a diferents ambients de treball flexible. Amb l'estàndard treball dispositiu: acció àgil, stro

Detailed description

Trets CDM6365F de maquinària de construcció:

CDM6365F ofereix una varietat de combinacions de mecanisme de treballar i s'adapta a diferents ambients de treball flexible.
Amb l'estàndard treball dispositiu: acció àgil, fort excavació força. És àmpliament utilitzat en la mineria, construcció de carreteres, construcció de defensa nacional, construcció municipal, hydropowerengineering etc..
Amb dispositius de treball tipus escurçada: Super Cub gran capacitat. Completingefficiencyof tasca de càrrega i excavació materials solts.
Amb dispositius de treball tipus allargat: màxim excavació radi és de més de 20m. Llarga distància i profunditat de l'espai de treball fan canal excavació i neteja fàcilment. Àmpliament utilitzat en el projecte de l'aigua.

Perkins 1206F-E70TTA
1206F és un turboalimentat, aire carregat refreda, 7 litres, 6 unitat cilindre capaç de produir 205 kW (275hp). La densitat de potència alta, combinat amb excel lents parell, dissenyat per satisfer Ⅳ etapa de EU, EPA nivell 4 Final i MLIT pas 4.
Capacitat de fabricació de classe mundial i processos juntament amb dissenys de provada nucli motor asseguren fiabilitat, funcionament silenciós i moltes hores de la vida productiva.
Turboalimentat amb elegant wastegate disponible en totes les classificacions de resposta ràpida, alta potència i parell augment.

Sistema de refredament
El radiador paral·lel facilita efecte refrescant millor i serveis.

Manteniment i servei
El servei de motor global permet la participació dels recursos globals. Això millorar l'eficiència del servei, alleujar la preocupació dels clients i garantir la taxa d'assistència de l'excavadora.

Especialista de gestió de motor
La velocitat del motor permet 10 engranatges ajustables mitjançant el potenciòmetre accelerador i aconsegueix la gestió precise sobre la velocitat del motor a través del control de l'accelerador de motor pel motor servo DC. El motor permet la funció auto ralentí/acceleració reduir el consum de combustible. Té una funció de Tacte realçament de poder, pot gestionar les condicions de treball d'alta resistència amb facilitat.

Mode de control
Adopta el sistema de control de flux positiu món avançat per fer el sistema de control electrònic, sistema hidràulic i motor sempre en un estat de configuració òptima aparellant la potència raonable. La distribució d'ajustament automàtic del sistema hidràulic i sistema de poder no només pot estalviar energia i reduir costos, sinó també millorar l'eficiència de treball molt.

Funcions
Aquesta màquina està equipat amb les funcions de viatges recta, auge/braç confluència, auge/braç custòdia, gronxador prioritat, gronxador anti-invertint i regeneració del cilindre de braç. Cada circuit sense interferències durant l'acció compost. Excavació de braç i galleda així com l'elevació i apogeu del boom al mateix temps durant l'operació; les operacions de motors d'esquerra i dreta són independents durant el viatge.

Vàlvula hidràulica auxiliar
La principal vàlvula està dotat d'un conjunt de vàlvules espera per facilitar la instal·lació d'altres accessoris, com el martell de ruptura.

Sistema de filtració
El circuit hidràulic està dotat el filtre d'oli hidràulic de qualitat alta que pot prolongar la vida útil dels elements hidràulics.

Disseny de components
El disseny especial de sistema hidràulic i localització de components pot millorar l'eficiència de sistema de la màquina. El tanc d'oli hidràulic, bomba principal i vàlvula principal estan disposades estretament a escurçar les línies de connexió i en conseqüència reduir la caiguda de la fricció i la pressió de línia. A la dreta darrere de la cabina per reduir eficaçment el soroll, aire calent i escapament rebuda per l'operador és organitzar el radiador.

Sistema pilot
La bomba pilot és independent de la bomba principal i el subministrament de petroli al sistema pilot que garanteixen el control pilot estable i independent i facilitar el manteniment.

Monitor
El monitor de color veritable multi-propòsit permet el temps real control i exhibició d'estat màquina, la velocitat del motor, temperatura refrigerant, oli pressió i combustible etc nivell.

Mode de Control de potència
3 maneres d'energia de manera de poder pesada (H mode), salvant mode de poder (S mode) i mode de llum-deure de poder (L mode) pot canviar a voluntat de reduir la pèrdua de poder. La combinació de 3 modes pot reduir el consum de combustible i conèixer millor les diferents condicions de treball.

Avís d'Auto culpa
Permet que la culpa autodiagnòstic auto avís exhibició i missatge culpa estalviar fins a 99.000 peces aproximadament per facilitar la culpa crida i investigació durant el manteniment dels equips. Hi ha 3 nivells d'avís d'exhibició segons la gravetat de la falta.

Auto protecció de sobreescalfament del motor
Sobreescalfament protecció serà activa si la temperatura de refrigeració supera 102℃. Llavors el motor es no flameout mentre que el sistema reduirà la velocitat del motor. No obstant això, si la temperatura refrigerant és massa alt, l'operador ha apagar la màquina com exigit i esbrinar les causes de la culpa.

Oli de baixa pressió protecció
Quan la pressió per sota el valor estàndard de petroli, es tancaran el canvi de pressió d'oli, mostrarà l'advertència del text per 3 s i llavors el motor alentirà a baixa velocitat desocupat. En aquest cas, l'operador hauria de tancar la màquina que cal protegir la màquina.

Auto manteniment recordar
El monitor periòdicament recordarà l'operador de canviar l'oli de motor, greix i filtre element en l'interval establert per donar suport al servei de rutina.

Marc principal
La disposició de l'estructura principal robusta raonable optimitza la utilització dels acers.

Tren d'aterratge
En forma de X el tren d'aterratge amb una estructura pesada caixa està sotmès al càlcul analític d'elements finits repetits i millorar la rigidesa total, la força i la resistència torsional. Tren d'aterratge és soldat de les plaques d'acer estructural baix aliatge amb procés global control de qualitat. La crítics soldadures totalment estan subjectes a la detecció i prova d'estrès per garantir la qualitat del producte.

Pista
Hi les costelles i bressol d'erugues al mig de la pista enllaços. Utilitzant segells tipus m per assegurar l'efecte lubrificant de la pin rotllo i pin bush. Ampliar efectivament la vida laboral de pista.

Dispositiu de viatges
La unitat empra els motors importats d'alta qualitat i la roda adopta alta freqüència calefacció general enduriment procés per permetre la resistència de desgast excel·lent de la vora d'engranatges externs.

Coixí de pinyó
Coixí pinyó amb elements segellat d'alta qualitat garantir eficaçment la pressió alta segellat dins el bloc de cilindres; les fonts estan subjectes al tractament tèrmic especial per permetre la resistència de fatiga excel·lent.

Sistema de absorció de commoció de cabina
La closca de la cabina s'instal·la a la plataforma a través de materials de goma per alleujar la vibració, reduir el soroll i garantir la comoditat d'operació i oli de silicona amortidor.

Estructura externa cab
El sostre i ambdues cares de cabina estan reforçades per les canonades d'acer per millorar la resistència a la fatiga i la capacitat d'amortiment. L'estructura caient objecte protecció està cargolada al front cab directament per facilitar la eliminació i per tant habilitar la màquina per adaptar-se a les condicions de treball i complir els requisits de seguretat especificada.

Windows
El vidre es va aferrar a la cabina directament sense marc per ampliar el camp visual. Les finestres permet una adaptació lliure obrir/tancar el front i finestra superior i parabrises; a més, el vidre frontal es pot definir a la teulada per sobre l'operador.

Front eixugar
L'Eixugaparabrisa davant Pilar cab amplia camp de visió de l'operador; permet els modes d'operació contínua i intermitent.

Taxi segur i còmode
La cabina tipus reforçat esquerra/dreta Pilar compleix 15012117-2: 2008 i la cabina opcional FOPS conforme als 15010262:1998 per garantir la seguretat de l'operador. L'espai de cabina de 2.7m3 fa al funcionament de l'excavadora còmode. La disposició dels elements de control dins el mateix taxi raonable permet fàcil operació.

Cabina estàndard equips
La cabina interior inclou el cigar més lleuger, safata de cendra, titular de la Copa, penjador, bastidor cubbyhole i d'emmagatzematge, que millora la comoditat de l'operació.

Sistema d'aire condicionat
L'alt rendiment i sa/c permet circular l'aire. Quadre de control concís i fàcil premsa clau operació; Direcció múltiples/c aire sortida que permet la ràpida regulació de taxi dins de temperatura i descongelació ràpida. El mode auto-diagnòstic culpa facilita el manteniment d'aire condicionat.

Seient de luxe
Seient confortable suspensió tipus està dotat d'un fre hidràulic; el respatller àmplia permet el suport de la cintura i el perfil de la corba permet muntar còmode; la regulació de diversos passos de múltiples vies de pista de diapositiva doble permet diferents operadors trobar la millor postura; l'espai ampli pedal permet l'estirament de cos lliure i alleuja l'operador de la fatiga d'operació molt de temps.

Pany de seguretat Joystick
El joystick de bloqueig de seguretat hidràulica està situat a l'exterior del quadre esquerra recolzabraços a la cabina. El control de la màquina és activa només quan la palanca de control està en posició, que pot impedir el funcionament incorrecte de manera eficaç.

Palanca de control
El disseny de la palanca de control raonable estalvia l'esforç de funcionament pel principi palanca; el disseny ergonòmic permet l'operador mantenir la postura natural de canell i braç. El traç de maneta de jocs moderat alleuja el grau de cansament i assegura el control acurat.

Boom i braç
Per fer front amb alta càrrega durant l'operació, l'equip de disseny i desenvolupament de LONKING adopta més conservador disseny filosofia, conserva el factor de seguretat superior, empra elements finits, càlcul i disseny òptim per acabar el desenvolupament d'auge i el braç i selecciona els acers alta resistència baix aliatge estructural per a la fabricació de boom i braç.

Eix de PIN
L'eix de pin és l'element bàsic per a la connexió del dispositiu de treball. LONKING tria els proveïdors d'eix professional pin i sotmetre les diàfisis pin a la detecció estrictes per garantir la qualitat. L'eix pin d'excavadora LONKING té abric de galvanoplàstia Cromar gruixuda i alta superfície acabar. El tractament especial permet la resistència al desgast extremadament alta i resistència a la corrosió.

Cub
Cub està realitzada de baix aliatge i materials d'alta tenacitat i l'estructura està formada d'alta resistència i acers resistents al desgast, que constitueixen el cub reforçat tota. Aquesta excavadora proporciona cub diferents opcions per satisfer diferents exigències de treball.

Fàcil manteniment i servei
El disseny i la maquetació de CDM6365F ha pres la conveniència que per a la persona de manteniment en compte. Es pot accedir a la majoria dels llocs de manteniment de la planta baixa per permetre el manteniment ràpid i d'alta eficiència. 3 portes laterals es poden obrir durant la inspecció de rutina i manteniment i cada punt de servei és la poca distància. Els punts de manteniment són clarament identificat, fàcil d'operar. Els elements elèctrics estan centralitzats en quadre de control electromecànic a la cabina per facilitar el manteniment.

Manteniment llarg i cicle de servei
El cicle de manteniment i servei de CDM6365F ha estat prolongada per reduir la col·lecció de peces de manteniment i millorar la disponibilitat.

Especificacions

CDM6365F

Motor

Model de

Perkins 1206F-E70TTA

Potència nominal

205kW (275hp) 1950 rpm

Max. parell

1257N.m/1400 rpm

Avorrir × ictus

105 mm x 135 mm

Desplaçament

7.1 L

Comentari

Mantenir la potència nominal a 2300m d'altitud.

Pes operatiu

Resum

Funcionament kg de pes: 34000
El pes operatiu inclou el pes d'auge estàndard 6470mm, braç estàndard 2900mm, cub estàndard 1.6m3, pista de 600 mm, lubrificants oli, líquid refrigerant, el tanc de dièsel plena oli i les unitats de configuració estàndard resta.

Baixa pressió

68 kPa (Lengthened tipus: 70 kPa)

Capacitat de fluïd

Dipòsit de combustible

580 L

Sistema de refredament

33L

Oli de motor

35L

Unitat de la unitat de gir

7.2 L

Equip itinerant

2 × 11 L

Tanc d'oli hidràulic

530 L

GRONXADOR mecanisme

Resum

Motor d'èmbol alt parell i reductor planetari 2 etapes amb cotxe. Fre dins el motor de càrrega és aplicada per primavera i alliberat per unitat hidràulic. La frenada automàtica està disponible quan la palanca de control gronxador està en posició neutral.

GRONXADOR velocitat

9.5 rpm (Lengthened tipus: 7,5 rpm)

Viatges en cotxe

Resum

La integral velocitat 2 èmbol accionament hidràulic de motor i reductor, canonada hidràulica i motor estan disposades dins del marc de pista per prevenir el dany causat per la calçada abrupte; El motor interior és proporcionada amb el fre de servei i vàlvula d'absorció de xoc per garantir el suau corrent i deixar i la frenada fiable.

Taveling velocitat

3,25 - 5.43 km/h

Gradeability

35°(70%)

MaximumTraction

298kN

Mecanisme de viatge

Amplària de la sabata estàndard

600 mm

Núm. de sabates de pista

48 (cada costat)

Núm. de carrierrollers

2 (cada costat)

Núm. de pista corrons

8 (cada costat)

Sistema hidràulic

Bomba principal

Bomba axial dúplex variable èmbol

Bomba de pilot

Bomba d'engranatges (integrat en la bomba principal)

Max. flux del sistema

2 × 340 L / min

Max. pressió d'equips

34.3 MPa

Max. pressió pilot

3.9 MPa

Funcionament equips

Cada acció de màquina està sota el control de pilot. La lleva esquerra controla el moviment del boom i cub mentre la palanca esquerre controla el braç moviment i superior estructura swing. La vàlvula de peu pilot és proporcionada amb el joystick de palanca per controlar la màquina viatjar o girar el peu o palanca. El canvi ambulant adopta el control de solenoide interruptor.

Sistema elèctric

Sistema voltatge: 24 V
Bateria: 12 V, 120 A × 2


Mida de transport
Les següents mides aproximada a la de l'equipament de configuració estàndard.


La figura marcats amb & ldquo; * & rdquo; es refereix la configuració estàndard.

CDM6365F

Auge longitud (mm)

5850

6470 *

11000

Longitud de braç (mm)

2600

2900

2900 *

8500

un Length(mm) de Transport

10690

10666

11283

15690

b Total Transport Height(mm)

3724

3700

3518

3325

c gots Distance(mm)

4030

d cua Swing Radius(mm)

3512

Clearance(mm) de terra e contrapès

1211

f pista Gauge(mm)

2590

g Total de Transport Width(mm)

3237

h estructura superior Width(mm)

3145

Jo Width(mm) sabata estàndard

600

Min. J mòlt Clearance(mm)

500

CAB Height(mm)

3140


Operativa s'estenen

Aproximar-se a les següents mides tothat de l'equipament de configuració estàndard

La figura marcats amb & ldquo; * & rdquo; es refereix la configuració estàndard.

CDM6365F

Auge de el Length(mm)

5850

6470 *

11000

Length(mm) de braç

2600

2900

2900 *

8500

aMax. excavació radius(mm)

9911

10192

10813

20143

b Max. excavació depth(mm)

6211

6511

7069

15126

c Max. excavació height(mm)

9494

9627

10018

16575

d Max. height(mm) abocament:

6417

6547

6942

14218

e Max. radi de cavar en ground(mm)

9694

9975

10615

20038

Max. cub ruptura force-ISO(kN)

211

211

211

90.4

Max. braç ruptura force-ISO(kN)

197

178

178

71,3

Equipament estàndard
Els següents elements d'equipament són part de l'equip conjunt estàndard de CDM6365F. A més, la configuració estàndard canviarà juntament amb la modificació del producte. Per a més informació, contactar amb l'agent local d'LONKING.

70 un alternador

Suspensió tipus de seient ajustable,

Làmpada de treball plataforma (1)

Cinturó de seguretat retràctil (2" amplada)

Llums de treball auge (2)

Safata de cendra i cigars més lleuger

Bomba de proveïment

Copa titular

Motor Perkins original

Sistema d'aire condicionat que permet ràpida descongelació

Filtre d'aire marí radial

Prefilter d'aire

Palanca de control hidràulic seguretat pany

Separador d'oli-aigua

Ràdio

Filtre de combustible.

Butxaca de l'arxiu

Radiador mur ondulat amb espai de neteja

Barret-i-penjador

Tanc de combustible d'alt volum

Emmagatzematge d'esquerra/dreta

Vàlvula hidràulica auxiliar (1)

Equips d'enllumenat interior

Fre d'estacionament auto gronxador

Parlant estèreo doble

Auge/braç sostenint la funció de control

Claraboia practicable

Contrapès

Wiper i rentadora

Dalt gorret

CAB pressió positiva els sistema filtració i ventilació

Pany de porta i pany tapa

Finestra indiscreta (sortida d'escapament)

Condensador estacionària/c

Martell d'escapament

Circuit de reactivació de braç

Estora del sòl goma rentable

Auge/braç confluència

Extintor

Recta itinerant circuit hidràulic

Visualització gràfica de color

Viatges de doble velocitat

Selecció de manera econòmica

Coixí frontal de pinyó i pinyó

Exhibició de data i hora

Anell de remolc sobre marc base

Exhibició Estatal de màquina

Bastidor de guàrdia de cadena

Exhibició d'hores de treball, manteniment de recordar

Recolzabraços seient ajustable

Exhibició de velocitat de motors actuals

Aeri i arnés (excloent parlant de ràdio)

Missatge d'advertència


Equips CDM6365FOptional
L'equipament opcional pot ser diferent d'aquest manual. Per a més informació, contactar amb l'agent local d'LONKING.

Cub

Consola de funcionament

Tren d'aterratge

Unitat hidràulic auxiliar i canonada

Roca pesada cub 1.8 m ³ (només per a 5800 mm llargada boom i braç de longitud de 2600 mm)
Cub de material solt 1,8 m ³
Cub de material solt 2.0 m ³
Cub de material solt 2.2 m ³
Cub de material solt 0,5 m ³ (només per a 11000 mm llargada boom i braç de longitud 8500 mm)

Llum d'avís de treball

triple 700mm
sabates de grouser

Trencant canonades de martell

Sostre cabina protecció de xarxa

triple 800mm
sabates de grouser

Salt hidràulic martell (no disponible per a l'auge de longitud 11000mm i longitud 8500mm)

Part davantera de la cabina protecció de xarxa

Bloc de goma de pista

Dispositiu d'alerta de viatge

Hot Tags: cdm6365f excavadora hidràulica de cadenes, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, preu, millor, productes
Productes relacionats
Feedback