Categoria de producte

Afegir: Hidrogen energia Industrial incubació Base, sala 409, edifici estàndard, 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, Dantu District, província de Jiangsu, ciutat Zhenjiang, Xina

Codi postal: 201612

Tel.: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Multitud: +8615862985234

Contactes: Jack Wang

Correu electrònic: jackwang@akwchina.com


CDM6240 Giratòria de cadenes hidràuliques

CDM6240 Giratòria de cadenes hidràuliques

Motor de construcció maquinària CDM6240 característiques: CDM6240with fort, potent i de qualitat i flux negativa avançat control sistema hidràulic per aconseguir la millor poder coincidents i mínim costand

Detailed description

Trets CDM6240 de maquinària de construcció:

CDM6240with fort, fort i motor d'alta qualitat i sistema hidràulic de control de flux negativa avançades per aconseguir la millor poder coincidents i mínima costand garantir l'eficàcia òptima de treball.
CDM6240 és àmpliament utilitzada forexcavating, manipulació i acabats de terra o de pedres per satisfer la demanda de llocs de construcció, fàbrica, objectes d'enginyeria i el parc municipals. Amb el cub opcional, la manipulació de materials, acabats superficials, rasa excavació i riu curs neteja es pot aconseguir, amb el martell trencar opcional, demolició d'edifici, carretera reparació superficial i ruptura de la Roca es pot aconseguir. Els membres estructurals són sotmesos al càlcul analític repetides per assegurar la rigidesa i la força que pot fer front a les condicions de treball rigorós.

Cummins 6BTAA5.9-C
L'original Cummins alt poder, parell de forces alt i turbo-càrrega motor de 6 cilindres injecció directa garanteix l'alta fiabilitat i durabilitat. L'aire de càrrega de refrigeració sistema sobre l'aire comprimit pot millorar notablement el contingut d'oxigen a la combustió. La injecció de combustible centre sota la pressió d'injecció d'alta permet la atomizing uniforme de combustible, garanteix la combustió normal i redueix l'emissió de gasos d'escapament.

Sistema de filtració
El filtre d'aire d'alta eficiència doble element assegura la qualitat de l'entrada d'aire de motor. A més, el pre-filtre d'aire pot dur a terme la filtració aproximada sobre l'admissió d'aire per permetre l'operació sota les condicions de treball de qualitat d'aire pobre i prolongar l'interval de manteniment del filtre aire. El separador d'aigua-oli i el filtre de combustible dues etapes es filtrate el combustible moltes vegades per assegurar la qualitat del combustible que alimenta el motor.

Sistema de refredament
El servei més fàcil i paral·leles radiador de refrigeració de fa mínima millor efecte.

Manteniment i servei
El manteniment del motor d'injecció directa redueix el cost de manteniment. El servei de motor global permet la participació dels recursos globals. Això es millorar l'eficiència del servei, alleujar els clients preocupació sobre el servei i assegurar la taxa d'assistència de l'excavadora.

Especialista de gestió de motor
La velocitat del motor permet 10 engranatges ajustables mitjançant el potenciòmetre accelerador i aconsegueix la gestió precise sobre la velocitat del motor a través del control de l'accelerador de motor pel motor servo DC. El motor permet la funció auto ralentí/acceleració reduir el consum de combustible. Té una funció de Tacte realçament de poder, pot gestionar les condicions de treball d'alta resistència amb facilitat.

Mode de control
El sistema de control de potència total dos-circuit doble bomba adopta la madura i fiable Europa i Amèrica tecnologia per controlar el flux, la vàlvula de solenoide proporcional regula el control de la pressió de dues etapes de la vàlvula de desbordament principal.

Funcions
Aquesta màquina permet les funcions de viatges recta, auge/armconfluence, celebració, gronxador prioritat, invertint-swinganti auge/braç i regeneració ofarm cilindre. Cada circuit sense interferències durant l'acció compost. Excavació de braç i galleda així com l'elevació i apogeu del boom al mateix temps durant l'explotació, les operacions de motors d'esquerra i dreta són independents durant el viatge.

Vàlvula hidràulica auxiliar
La vàlvula principal disposa d'un conjunt de vàlvules espera per facilitar la instal·lació d'altres accessoris, com el martell de ruptura.

Sistema de filtració
El circuit hidràulic està dotat el filtre d'oli hidràulic de qualitat alta que pot prolongar la vida útil dels elements hidràulics.

Disseny de components
El disseny especial de sistema hidràulic i localització de components pot millorar l'eficiència de sistema de la màquina. El tanc d'oli hidràulic, bomba principal i vàlvula principal estan disposades estretament a escurçar les línies de connexió i en conseqüència reduir la caiguda de la fricció i la pressió de línia. A la dreta darrere de la cabina per reduir el soroll, aire calent efectivament i rebut per l'operador de gasos d'escapament és organitzar el radiador.

Sistema pilot
La bomba pilot és independent de la bomba principal i oli de subministrament pel sistema pilot que garanteixen el control pilot estable i independent i facilitar el manteniment.

Monitor
El monitor de color veritable multi-propòsit permet el temps real control i exhibició d'estat màquina, la velocitat del motor, temperatura refrigerant, oli pressió i combustible etc nivell.

Mode de Control de potència
poder 3 modes de manera poder pesada (H mode), salvant mode de poder (S mode) i mode de llum-deure de poder (L mode) pot canviar a voluntat per reduir la pèrdua de poder de sistema. La combinació de 3 modes pot reduir el consum de combustible i conèixer millor les diferents condicions de treball.

Avís d'Auto culpa
Permet que la culpa autodiagnòstic auto avís exhibició i missatge culpa estalviar fins a 99.000 peces aproximadament per facilitar la culpa crida i investigació durant el manteniment dels equips. Hi ha 3 nivells d'avís d'exhibició segons la gravetat de la falta.

Protecció de Auto sobreescalfament del motor
Sobreescalfament protecció serà activa si la temperatura de refrigeració supera 102℃. Llavors el motor no aturaran mentre el sistema reduirà la velocitat del motor. No obstant això, si la temperatura refrigerant és massa alt, l'operador ha apagar la màquina com exigit i esbrinar les causes de la culpa.

Oli de baixa pressió protecció
Quan oli a pressió per sota el valor estàndard, es tancaran el canvi de pressió d'oli, mostrarà l'advertència del text per 3s i llavors el motor alentirà a baixa velocitat desocupat. En aquest cas, l'operador hauria de tancar la màquina com exigit.

Auto manteniment recordar
El monitor periòdicament recordarà l'operador de canviar l'oli de motor, greix i filtre element en l'interval establert per donar suport al servei de rutina.

Marc principal
La disposició de l'estructura principal robusta raonable optimitza la utilització dels acers.

Tren d'aterratge
L'estructura en forma de X undercarriagewith caixa pesada està sotmès al càlcul analític d'elements finits repetits i millorar la rigidesa total, la força i la resistència torsional. Tren d'aterratge és soldat de les plaques d'acer estructural baix aliatge amb procés global control de qualitat. La crítics soldadures totalment estan subjectes a la detecció i prova d'estrès per garantir la qualitat del producte.

Pista
Hi les costelles i bressol d'erugues al mig de la pista enllaços. Utilitzant segells tipus m per assegurar l'efecte lubricant del pin i pin suites. Ampliar efectivament la vida laboral de pista.

Dispositiu de viatges
La unitat empra els motors importats d'alta qualitat i la roda adopta alta freqüència calefacció general enduriment procés per permetre la resistència de desgast excel·lent de la vora d'engranatges externs.

Coixí de pinyó
Coixí pinyó amb alta qualitat segellat eficaçment elements de garantir l'estanquitat d'alta pressió dins el bloc de cilindres, les fonts estan subjectes al tractament tèrmic especial per permetre la resistència de fatiga excel·lent.

Sistema de absorció de commoció de cabina
La closca de la cabina s'instal·la a la plataforma a través de materials de goma per alleujar la vibració, reduir el soroll i garantir la comoditat d'operació i oli de silicona amortidor.

Estructura externa cab
El sostre i ambdues cares de cabina estan reforçades per les canonades d'acer per millorar la resistència a la fatiga i la capacitat d'amortiment. L'estructura caient objecte protecció està cargolada al front cab directament per facilitar la eliminació i per tant habilitar la màquina per adaptar-se a les condicions de treball i complir els requisits de seguretat especificada.

Windows
El vidre es va aferrar a la cabina directament sense marc per ampliar el camp visual. Les finestres permet una adaptació lliure obrir/tancar el front i finestra superior i parabrises, a més, es pot definir el vidre frontal a la teulada per sobre l'operador.

Eixugaparabrisa frontal
L'Eixugaparabrisa davant Pilar cab amplia camp de visió de l'operador, que permet els modes d'operació contínua i intermitent.

Taxi segur i còmode
La cabina tipus reforçat esquerra/dreta Pilar compleix 15012117-2: 2008 i la cabina opcional FOPS conforme als 15010262:1998 per garantir la seguretat de l'operador. L'espai de cabina de 2.7m3 fa al funcionament de l'excavadora còmode. La disposició dels elements de control dins el mateix taxi raonable permet fàcil operació.

Cabina estàndard equips
La cabina interior inclou el cigar més lleuger, safata de cendra, titular de la Copa, penjador, bastidor cubbyhole i d'emmagatzematge, que millora la comoditat de l'operació.

Sistema d'aire condicionat
L'alt rendiment i sa/c permet circular l'aire. Quadre de control concís i fàcil premsa clau operació, direcció múltiples/c permetent regulació ràpida de taxi dins de la temperatura de sortida d'aire i ràpida descongelació. El mode auto-diagnòstic culpa facilita el manteniment d'aire condicionat.

Seient de luxe
Seient confortable suspensió tipus està dotat d'un fre hidràulic, el respatller àmplia permet el suport de la cintura i el perfil de la corba permet muntar còmode, la regulació de diversos passos de múltiples vies de pista de diapositiva doble permet diferents operadors trobar la millor postura, l'espai ampli pedal permet l'estirament de cos lliure i alleuja l'operador de la fatiga d'operació molt de temps.

Pany de seguretat Joystick
El joystick de bloqueig de seguretat hidràulica està situat a l'exterior del quadre esquerra recolzabraços de centre a la cabina. El control de la màquina és activa només quan la palanca de control està en posició, que pot impedir el funcionament incorrecte de manera eficaç.

Palanca de control
El disseny de la palanca de control raonable estalvia l'esforç de funcionament mitjançant el principi de la palanca, el disseny ergonòmic permet l'operador mantenir la postura natural de canell i braç. El traç de maneta de jocs moderat alleuja el grau de cansament i assegura el control acurat.

Tauler de Control de canvi
Quadre de control en el quadre esquerra/dreta pilot és en format concís i estètica i l'operació de pulsació és fàcil.

Boom i braç
Per fer front amb alta càrrega durant l'operació, l'equip de disseny i desenvolupament de LONKING adopta un munt d'idees disseny molt actual, conserva el factor de seguretat superior, empra elements finits, càlcul i disseny òptim per acabar el desenvolupament d'auge i el braç i selecciona els acers alta resistència baix aliatge estructural per a la fabricació de boom i braç.

Eix de PIN
L'eix de pin és l'element bàsic per a la connexió de l'equip de treball. LONKING tria els proveïdors d'eix professional pin i sotmetre les diàfisis pin a la detecció estrictes per garantir la qualitat. L'eix pin d'excavadora LONKING té abric de galvanoplàstia Cromar gruixuda i alta superfície acabar. El tractament especial permet la resistència al desgast extremadament alta i resistència a la corrosió.

Cub
Cub està realitzada de baix aliatge i materials d'alta tenacitat i l'estructura està formada d'alta resistència i acers resistents al desgast, que constitueixen el cub reforçat tota. Aquesta excavadora proporciona cub diferents opcions per satisfer diferents exigències de treball.

Fàcil manteniment i servei
El disseny i la maquetació de CDM6240consider a proporcionar comoditat per al personal de manteniment. Es pot accedir a la majoria dels llocs de manteniment de la planta baixa per permetre el manteniment ràpid i d'alta eficiència. 3 portes laterals es poden obrir durant la inspecció de rutina i manteniment i cada punt de servei és la poca distància. Els punts de manteniment són clarament identificat, fàcil d'operar. Els elements elèctrics estan centralitzats en quadre de control electromecànic a la cabina per facilitar el manteniment.

Manteniment llarg i cicle de servei
El cicle de manteniment i servei ha estat prolongada per reduir la col·lecció de peces de manteniment i millorar la disponibilitat.

Especificacions

CDM6240

Motor

Model de

Cummins6BTAA5.9-C (nivell 2, estàndard)

Potència nominal

133kW (178hp) 2000 rpm

Max. parell

708N.m/1500 rpm

Avorrir × ictus

102 mm × 120 mm

Desplaçament

5.9 L

Comentari

Mantenir la potència nominal a 2300m d'altitud.

Pes operatiu

Resum

Funcionament kg de pes: 22000
El pes operatiu inclou el pes d'auge estàndard 5700 mm, braç estàndard 2900 mm, 1.16m3 estàndard cub, sabates de pista de 600 mm, lubrificants oli, líquid refrigerant, el tanc de dièsel plena oli i les unitats de configuració estàndard resta.

Baixa pressió

45 kPa (Lengthened tipus: 50 kPa)

Capacitat de fluïd

Dipòsit de combustible

350 L

Sistema de refredament

23 L

Oli de motor

18L

Unitat de la unitat de gir

3.8 L

Equip itinerant

2 × 3. 3L

Tanc d'oli hidràulic

220 L

GRONXADOR mecanisme

Motor d'èmbol alt parell i reductor planetari 2 etapes amb cotxe. Fre dins el motor de càrrega és aplicada per primavera i alliberat per unitat hidràulic. La frenada automàtica està disponible quan la palanca de control gronxador està en posició neutral.

GRONXADOR velocitat: 12.1 rpm
(Allargat tipus: 8 rpm)

Viatges en cotxe

Resum

La integral velocitat 2 èmbol accionament hidràulic de motor i reductor, canonada hidràulica i motor estan disposades dins del marc de pista per prevenir el dany causat per la calçada abrupte; El motor interior és proporcionada amb el fre de servei i vàlvula d'absorció de xoc per garantir el suau corrent i deixar i la frenada fiable.

Taveling velocitat

3.0 - 5.1 km/h

Gradeability

35°(70%)

MaximumTraction

222 kN

Mecanisme de viatge

Amplària de la sabata estàndard

600 mm

Núm. de la sabata

49 (cada costat)

Núm. de carrierrollers

2 (cada costat)

Núm. de pista corrons

9 (cada costat)

Sistema hidràulic

Bomba principal

Bomba axial dúplex variable èmbol

Bomba de pilot

bomba d'engranatges (integrat en la bomba principal)

Max. flux del sistema

2 × 217 L / min

Max. pressió d'equips

34.3 MPa

Max. pressió pilot

4,9 MPa

Funcionament equips

Cada acció de màquina està sota el control de pilot. La lleva esquerra controla el moviment del boom i cub mentre la palanca esquerre controla el braç moviment i superior estructura swing. La vàlvula de peu pilot és proporcionada amb el joystick de palanca per controlar la màquina viatjar o girar el peu o palanca. El canvi ambulant adopta el control de solenoide interruptor.

Sistema elèctric

Sistema voltatge: 24 V
Bateria: 12 V, 120 A × 2


Mida de transport
Les següents mides aproximada a la de l'equipament de configuració estàndard.


Tipus de mecanismes de treball

Estàndard

Llarg abast

Auge longitud (mm)

5700

8500

Longitud de braç (mm)

2900

6500

una longitud de Transport(mm)

9522

12290

b Total transport height(mm)

3032

3160

c distància de gots (mm)

3645

d cua gir radius(mm)

2830

e contrapès terra clearance(mm)

1103

f pista ample(mm)

2390

g Total de transport width(mm)

2990

h width(mm) d'estructura superior

2730

Jo sabata estàndard width(mm)

600

Min. J planta clearance(mm)

480

Operativa s'estenen
Les següents mides aproximar-se a tothat dels equips de configuració estàndard.

Tipus de mecanismes de treball

Estàndard

Llarg abast

Auge longitud (mm)

5700

8500

Longitud de braç (mm)

2900

6500

aMax. excavació radius(mm):

9917

15746

b Max. excavació depth(mm):

6566

12004

c Max. excavació height(mm):

9715

13366

d Max. height(mm) abocament:

6830

10994

e Max. excavació radi en ground(mm):

9745

15639

Max. force-ISO(kN) de ruptura del cub:

147

90.4

Max. braç ruptura force-ISO(kN):

107

54,8


Equipament estàndard
Els següents elements d'equipament són part de l'equip conjunt estàndard de CDM6240. A més, la configuració estàndard canviarà juntament amb la modificació del producte. Per a més informació, contactar amb l'agent local d'LONKING.

50 un alternador

Aeri i arnés (excloent parlant de ràdio)

Làmpada de treball plataforma (1)

Seient ajustable de tipus de suspensió

Llums de treball auge (2)

Cinturó de seguretat retràctil (2" amplada)

Bomba de proveïment

Safata de cendra i cigars més lleuger

Sistema de propulsió

Copa titular

Motor de Cummins original

Sistema d'aire condicionat que permet ràpida descongelació

Filtre d'aire marí radial

Palanca de control hidràulic seguretat pany

Prefilter d'aire

Ràdio

Separador d'oli-aigua

Butxaca de l'arxiu

Filtre de combustible.

Barret-i-penjador

Radiador mur ondulat amb espai de neteja

Emmagatzematge d'esquerra/dreta

Tanc de combustible d'alt volum

Equips d'enllumenat interior

Vàlvula hidràulica auxiliar (1)

Parlant estèreo doble

Fre d'estacionament auto gronxador

Claraboia practicable

Funció de control d'auge/Armholding

Wiper i rentadora

Contrapès

CAB pressió positiva els sistema filtració i ventilació

Dalt gorret

Finestra indiscreta (sortida d'escapament)

Pany de porta i pany tapa

Martell d'escapament

Condensador estacionària/c

Estora del sòl goma rentable

Circuit de reactivació de braç

Extintor

Auge/Armconfluence

Visualització gràfica de color

Recta itinerant circuit hidràulic

Selecció de manera econòmica

Viatges de doble velocitat

Exhibició de data i hora

Coixí frontal de pinyó i pinyó

Exhibició Estatal de màquina

Anell de remolc sobre marc base

Exhibició d'hores de treball, manteniment de recordar

Bastidor de guàrdia de cadena

Exhibició de velocitat de motors actuals

Recolzabraços seient ajustable

Missatge d'advertència


Equipament opcional
L'equipament opcional pot ser diferent d'aquest manual. Per a més informació, contactar amb l'agent local d'LONKING.

Cub

Consola de funcionament

Tren d'aterratge

Unitat hidràulic auxiliar i canonada

Cub de material solt 1.2m³、Loose material cub 1,35 m ³

Llum d'avís de treball

700 mm triple sabates grouser

Trencant canonades de martell

Sostre cabina protecció de xarxa

800 mm triple sabates grouser

Martell hidràulic ruptura

Part davantera de la cabina protecció de xarxa

Bloc de goma de pista

Dispositiu d'alerta de viatge

Hot Tags: cdm6240 excavadora hidràulica de cadenes, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, preu, millor, productes
Productes relacionats
Feedback