Categoria de producte

Afegir: Hidrogen energia Industrial incubació Base, sala 409, edifici estàndard, 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, Dantu District, província de Jiangsu, ciutat Zhenjiang, Xina

Codi postal: 201612

Tel.: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Multitud: +8615862985234

Contactes: Jack Wang

Correu electrònic: jackwang@akwchina.com


CDM6150 Giratòria de cadenes hidràuliques

CDM6150 Giratòria de cadenes hidràuliques

Motor de construcció maquinària CDM6150 característiques: CDM6150with fort, potent i de qualitat i flux negativa avançat control sistema hidràulic per aconseguir la millor poder coincidents i mínim costand

Detailed description

Trets CDM6150 de maquinària de construcció:

CDM6150with fort, fort i motor d'alta qualitat i sistema hidràulic de control de flux negativa avançades per aconseguir la millor poder coincidents i mínima costand garantir l'eficàcia òptima de treball.
CDM6150 és àmpliament utilitzada forexcavating, manipulació i acabats de terra o pedres per satisfer la demanda de llocs de construcció, fàbrica, objectes municipals parc i Enginyeria etc. amb el martell trencar opcional, demolició d'edifici, carretera superfície reparació i ruptura de la Roca es pot aconseguir.

Cummins motor
L'original Cummins alt poder, parell de forces alt i turbo-càrrega motor de 4 cilindres injecció directa garanteix l'alta fiabilitat i durabilitat. L'aire-aire inter sistema més fresques sobre l'aire comprimit pot millorar notablement el contingut d'oxigen a la combustió. La injecció de combustible centre sota la pressió d'injecció d'alta permet la atomizing uniforme de combustible, garanteix la combustió normal i redueix l'emissió d'escapament. I el motor conforme a l'emissió de ⅢA Euro estàndard és opcional.

Sistema de filtració
El filtre d'aire d'alta eficiència doble element assegura la qualitat de l'entrada d'aire de motor. A més, el pre-filtre d'aire pot dur a terme la filtració aproximada sobre l'admissió d'aire per permetre l'operació sota les condicions de treball de pols d'alta concentració i prolongar l'interval de manteniment del filtre aire. El separador d'aigua-oli i el filtre de combustible dues etapes es filtrate el combustible moltes vegades per assegurar la qualitat del combustible que alimenta el motor.

Sistema de refredament
El radiador paral·lel facilita efecte refrescant millor i serveis.

Manteniment i servei
El manteniment del motor d'injecció directa redueix el cost de manteniment. El servei de motor global permet la participació dels recursos globals. Això millorar l'eficiència del servei, alleujar la preocupació dels clients i garantir la taxa d'assistència de l'excavadora.

Especialista de gestió de motor
La velocitat del motor permet 10 engranatges ajustables mitjançant el potenciòmetre accelerador i aconsegueix la gestió precise sobre la velocitat del motor a través del control de l'accelerador de motor pel motor servo DC. El motor permet la funció auto ralentí/acceleració reduir el consum de combustible. Té una funció de Tacte realçament de poder, pot gestionar les condicions de treball d'alta resistència amb facilitat.

Mode de control
Adoptar el sistema de control de flux negatiu o sistema de control dual-bomba de doble circuit de potència constant. Adoptar el sistema de subjecció d'auge i swing coixí vàlvula control.

Funcions
Aquesta màquina està equipat amb les funcions de viatges recta, auge/braç confluència, auge/braç custòdia, gronxador prioritat, gronxador anti-invertint i regeneració del cilindre de braç. Cada circuit retorn sense interferències durant l'acció compost. Excavació de braç i galleda així com l'elevació i apogeu del boom al mateix temps durant l'explotació, les operacions de motors d'esquerra i dreta són independents durant el viatge.

Vàlvula hidràulica auxiliar
La vàlvula principal disposa d'un conjunt de vàlvules espera per facilitar la instal·lació d'altres accessoris, com el martell de ruptura.

Sistema de filtració
El circuit hidràulic està dotat el filtre d'oli hidràulic de qualitat alta que pot prolongar la vida útil dels elements hidràulics.

Disseny de components
El disseny especial de sistema hidràulic i localització de components pot millorar l'eficiència de sistema de la màquina. El tanc d'oli hidràulic, bomba principal i vàlvula principal estan disposades estretament a escurçar les línies de connexió i en conseqüència reduir la caiguda de la fricció i la pressió de línia. A la dreta darrere de la cabina per reduir eficaçment el soroll, aire calent i escapament rebuda per l'operador és organitzar el radiador.

Sistema pilot
La bomba pilot és independent de la bomba principal i el subministrament de petroli al sistema pilot que garanteixen l'estable i independent del pilot controlar i facilitar el manteniment.

Monitor
El monitor de color veritable multi-propòsit permet el temps real control i exhibició d'estat màquina, la velocitat del motor, temperatura refrigerant, oli pressió i combustible etc nivell.

Mode de Control de potència
poder 3 modes de manera poder pesada (H mode), salvant mode de poder (S mode) i mode de llum-deure de poder (L mode) pot canviar a voluntat de reduir la pèrdua de poder. La combinació de 3 modes pot reduir el consum de combustible i conèixer millor les diferents condicions de treball.

Avís d'Auto culpa
Permet que la culpa autodiagnòstic auto avís exhibició i missatge culpa estalviar fins a 99.000 peces aproximadament per facilitar la culpa crida i investigació durant el manteniment dels equips. Hi ha 3 nivells d'avís d'exhibició segons la gravetat de la falta.

Protecció de Auto sobreescalfament del motor
Sobreescalfament protecció serà activa si la temperatura de refrigeració supera 102℃. Llavors el motor es no flameout mentre que el sistema reduirà la velocitat del motor. No obstant això, si la temperatura refrigerant és massa alt, l'operador ha apagar la màquina com exigit i esbrinar les causes de la culpa.

Oli de baixa pressió protecció
Quan oli a pressió per sota el valor estàndard, es tancaran el canvi de pressió d'oli, mostrarà l'advertència del text per 3s i llavors el motor alentirà a baixa velocitat desocupat. En aquest cas, l'operador hauria de tancar la màquina que cal protegir la màquina.

Auto manteniment recordar
El monitor periòdicament recordarà l'operador de canviar l'oli de motor, greix i filtre element en l'interval establert per donar suport al servei de rutina.

Marc principal
La disposició de l'estructura principal robusta raonable optimitza la utilització dels acers.

Tren d'aterratge
Aterratge en forma de X amb una estructura pesada caixa està sotmès al càlcul analític d'elements finits repetits i millorar la rigidesa total, la força i la resistència torsional. Tren d'aterratge és soldat de les plaques d'acer estructural baix aliatge amb procés global control de qualitat. La crítics soldadures totalment estan subjectes a la detecció i prova d'estrès per garantir la qualitat del producte.

Pista
Hi les costelles i bressol d'erugues al mig de la pista enllaços. Utilitzant segells tipus m per assegurar l'efecte lubrificant de la pin rotllo i pin bush. Ampliar efectivament la vida laboral de pista.

Rodets de pista
L'acord raonable de pista corrons millor distribueix la tensió aplicada a les sabates de pista.

Rodets de transportista
Rodets de transportista amb fiable global segellat propietat permet la llarga vida útil.

Dispositiu de viatges
La unitat empra els motors importats d'alta qualitat i la roda adopta alta freqüència calefacció general enduriment procés per permetre la resistència de desgast excel·lent de la vora d'engranatges externs.

Coixí de pinyó
Coixí pinyó amb alta qualitat segellat eficaçment elements de garantir l'estanquitat d'alta pressió dins el bloc de cilindres, les fonts estan subjectes al tractament tèrmic especial per permetre la resistència de fatiga excel·lent.

Sistema de absorció de commoció de cabina
La closca de la cabina s'instal·la a la plataforma a través de materials de goma per alleujar la vibració, reduir el soroll i garantir la comoditat d'operació i oli de silicona amortidor.

Estructura externa cab
El sostre i ambdues cares de cabina estan reforçades per les canonades d'acer per millorar la resistència a la fatiga i la capacitat d'amortiment. L'estructura caient objecte protecció està cargolada al front cab directament per facilitar la eliminació i per tant habilitar la màquina per adaptar-se a les condicions de treball i complir els requisits de seguretat especificada.

Windows
El vidre es va aferrar a la cabina directament sense marc per ampliar el camp visual. Les finestres permet una adaptació lliure obrir/tancar el front i finestra superior i parabrises, a més, es pot definir el vidre frontal a la teulada per sobre l'operador.

Eixugaparabrisa frontal
L'Eixugaparabrisa davant Pilar cab amplia camp de visió de l'operador, que permet els modes d'operació contínua i intermitent.

Taxi segur i còmode
La cabina tipus reforçat esquerra/dreta Pilar compleix 15012117-2: 2008 i la cabina opcional FOPS conforme als 15010262:1998 per garantir la seguretat de l'operador. L'espai de cabina de 2.7m3 fa al funcionament de l'excavadora còmode. La disposició dels elements de control dins el mateix taxi raonable permet fàcil operació.

Cabina estàndard equips
La cabina interior inclou el cigar més lleuger, safata de cendra, titular de la Copa, penjador, bastidor cubbyhole i d'emmagatzematge, que millora la comoditat de l'operació.

Sistema d'aire condicionat
L'alt rendiment i sa/c permet circular l'aire. Quadre de control concís i fàcil premsa clau operació, direcció múltiples/c permetent regulació ràpida de taxi dins de la temperatura de sortida d'aire i ràpida descongelació. El mode auto-diagnòstic culpa facilita el manteniment d'aire condicionat.

Seient de luxe
Seient confortable suspensió tipus està dotat d'un fre hidràulic, el respatller àmplia permet el suport de la cintura i el perfil de la corba permet muntar còmode, la regulació de diversos passos de múltiples vies de pista de diapositiva doble permet diferents operadors trobar la millor postura, l'espai ampli pedal permet l'estirament de cos lliure i alleuja l'operador de la fatiga d'operació molt de temps.

Pany de seguretat Joystick
El joystick de bloqueig de seguretat hidràulica està situat a l'exterior del quadre esquerra recolzabraços a la cabina. El control de la màquina és activa només quan la palanca de control està en posició, que pot impedir el funcionament incorrecte de manera eficaç.

Palanca de control
El disseny de la palanca de control raonable estalvia l'esforç de funcionament mitjançant el principi de la palanca, el disseny ergonòmic permet l'operador mantenir la postura natural de canell i braç. El traç de maneta de jocs moderat alleuja el grau de cansament i assegura el control acurat.

Tauler de Control de canvi
Quadre de control en el quadre esquerra/dreta pilot és en format concís i estètica i l'operació de pulsació és fàcil.

Boom i braç
Per fer front amb alta càrrega durant l'operació, l'equip de disseny i desenvolupament de LONKING adopta més conservador disseny filosofia, conserva el factor de seguretat superior, empra elements finits, càlcul i disseny òptim per acabar el desenvolupament d'auge i el braç i selecciona els acers alta resistència baix aliatge estructural per a la fabricació de boom i braç.

Rotllo de PIN
L'eix de pin és l'element bàsic per a la connexió del dispositiu de treball. LONKING tria els proveïdors d'eix professional pin i sotmetre les diàfisis pin a la detecció estrictes per garantir la qualitat. L'eix pin d'excavadora LONKING té abric de galvanoplàstia Cromar gruixuda i alta superfície acabar. El tractament especial permet la resistència al desgast extremadament alta i resistència a la corrosió.

Cub
Cub està realitzada de baix aliatge i materials d'alta tenacitat i l'estructura està formada d'alta resistència i acers resistents al desgast, que constitueixen el cub reforçat tota. Aquesta excavadora proporciona cub diferents opcions per satisfer diferents exigències de treball.

Fàcil manteniment i servei
El disseny i la maquetació de CDM6150 ha pres la conveniència que per a la persona de manteniment en compte. Es pot accedir a la majoria dels llocs de manteniment de la planta baixa per permetre el manteniment ràpid i d'alta eficiència. 3 portes laterals es poden obrir durant la inspecció de rutina i manteniment i cada punt de servei és la poca distància. Els punts de manteniment són clarament identificat, fàcil d'operar. Els elements elèctrics estan centralitzats en quadre de control electromecànic a la cabina per facilitar el manteniment.

Manteniment llarg i cicle de servei
El cicle de manteniment i servei de CDM6150 ha estat prolongada per reduir la col·lecció de peces de manteniment i millorar la disponibilitat.


EspecificacionsCDM6150
MotorModel deCummins4BTAA3.9-CCumminsQSB4.5Potència nominal86 rpm de /2200 kW (117hp)90 rpm de /2200 kW (122hp)Max. parell424 N.m/1600 rpm489 N.m/1500 rpmAvorrir × ictus102 mm × 120 mm107 mm × 124 mmDesplaçament3.9 L4.5 LComentariMantenir la potència nominal a 2300m d'altitud.Pes operatiuResumFuncionament pes: 14000 kg el pes operatiu inclou el pes d'auge estàndard 4600 mm, 2500 mm arma estàndard, estàndard cub 0.56m3,
500 mm pista sabates, lubrificants oli, líquid refrigerant, el tanc de dièsel plena oli i les unitats de configuració estàndard resta...Baixa pressió45 kPaCapacitat de fluïdDipòsit de combustible270 LSistema de refredament23 LOli de motor14 LUnitat de la unitat de gir1.8 LEquip itinerant2 × 2. 5LTanc d'oli hidràulic159 LGRONXADOR mecanismeResumMotor d'èmbol alt parell i reductor planetari 2 etapes amb cotxe. Fre dins el motor de càrrega és aplicada per
primavera i alliberat per unitat hidràulic. La frenada automàtica està disponible quan la palanca de control gronxador està en posició neutral.GRONXADOR velocitatrpm 11,9Viatges en cotxeResumLa integral velocitat 2 èmbol accionament hidràulic de motor i reductor, canonada hidràulica i motor s'organitzen
dins del marc de pista per prevenir el dany causat per la calçada abrupte. El motor està dotat d'interior
el servei fre xoc absorció vàlvula i per garantir el bon funcionament i parada i la frenada fiable.Taveling velocitat3.34 -5,5 km/hGradeability35°(70%)MaximumTraction113 kNMecanisme de viatgeAmplària de la sabata estàndard500 mmNúm. de la sabata43 (cada costat)Núm. de carrierrollers2 (cada costat)Núm. de pista corrons7 (cada costat)Sistema hidràulicBomba principalBomba axial dúplex variable èmbolBomba de pilotbomba d'engranatges (integrat en la bomba principal)Max. flux del sistema2 × 120 L / minMax. pressió d'equips34.3 MPaMax. pressió pilot3.9 MPaFuncionament equipsCada acció de màquina està sota el control de pilot. La lleva esquerra controla el moviment del boom i cub mentre
la palanca esquerre controla el braç moviment i superior estructura swing. La vàlvula de peu pilot és proporcionada amb la palanca
maneta de jocs per controlar la màquina viatjar o girar el peu o palanca. El canvi ambulant adopta el control de solenoide interruptor.Sistema elèctricSistema voltatge: 24 V bateria: 12 V, 120 A × 2


Mida de transport
Les següents mides aproximada a la de l'equipament de configuració estàndard.


Auge longitud (mm)4600
Longitud de braç (mm)2500
un length(mm) de Transport7930
b Total transport height(mm)3070
c distància de gots (mm)2880
d cua gir radius(mm)2250
e contrapès terra clearance(mm)924
f pista gauge(mm)1990
g Total de transport width(mm)2590
h width(mm) d'estructura superior2500
Jo width(mm) sabata estàndard500
Min. J planta clearance(mm)422
CAB height(mm)2868


Operativa s'estenen
Les següents mides aproximar-se a tothat dels equips de configuració estàndard.


Auge longitud (mm)4600
Longitud de braç (mm)2500
aMax. excavació radius(mm):8336
b Max. excavació depth(mm):5542
c Max. excavació height(mm):8343
d Max. height(mm) abocament:6160
e Max. excavació radi en ground(mm):8214
Max. force-ISO(kN) de ruptura del cub:132.4
Max. braç ruptura force-ISO(kN):85,6


Equipament estàndard
Els següents elements d'equipament són part de l'equip sencer estàndard. A més, la configuració estàndard canviarà juntament amb la modificació del producte.
Per a més informació, contactar amb l'agent local.
AlternadorSeient ajustable de tipus de suspensió
Làmpada de treball plataforma (2)Cinturó de seguretat retràctil
Làmpada de treball auge (1)Cendrer i cigars més lleuger
Prova d'aigua connectors elèctricsCopa titular
Original servei motorSistema de climatització amb ràpida descongelació
Filtre d'aire marí radialDos pedals addicionals es poden instal·lar
Prefilter d'airePalanca de control hidràulic seguretat pany
Separador d'oli-aiguaRàdio
Filtre de combustible.Butxaca de l'arxiu
Radiador mur ondulat amb espai de netejaBarret-i-penjador
Tanc de combustible d'alt volumBastidor d'emmagatzematge
Vàlvula hidràulica auxiliar (1)Equips d'enllumenat interior
Fre d'estacionament auto gronxadorParlant estèreo doble
Auge/braç sostenint la funció de controlClaraboia practicable
ContrapèsWiper i rentadora
Pany de porta i pany tapaFinestra indiscreta (sortida d'escapament)
Condensador estacionària/cMartell d'escapament
Circuit de reactivació de braçEstora del sòl goma rentable
Viatges de doble velocitatExtintor
Coixí frontal de pinyó i pinyóGràfic monitor
Roda motriuExhibició de data i hora
Connector central gronxadorExhibició Estatal de màquina
Guàrdia de pistaExhibició d'hores de treball
Recolzabraços seient ajustableExhibició de velocitat de motors actuals
Aeri i arnés (excloent parlant de ràdio)Missatge d'advertència


Equipament opcional
L'equipament opcional pot ser diferent d'aquest manual. Per a més informació, contactar amb l'agent local.
CubConsola de funcionamentTren d'aterratgeUnitat hidràulic auxiliar i canonada
Cub estrets 0.1 m ³ General cub 0,25 m ³ General cub 0,36 m ³ General cub 0,39 m ³ solta materialbucket 0.42 m ³Llum d'avís de treball500 mm triple sabates grouserTrencant canonades de martell
Sostre cabina protecció de xarxa600 mm triple sabates grouserMartell hidràulic ruptura
Frontal de la cabina acabar xarxa semi-proteccióBloc de goma de pista
Cabina integral davantera protecció de xarxaDispositiu d'alerta de viatge


Hot Tags: cdm6150 excavadora hidràulica de cadenes, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, preu, millor, productes
Productes relacionats
Feedback