Categoria de producte

Afegir: Hidrogen energia Industrial incubació Base, sala 409, edifici estàndard, 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, Dantu District, província de Jiangsu, ciutat Zhenjiang, Xina

Codi postal: 201612

Tel.: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Multitud: +8615862985234

Contactes: Jack Wang

Correu electrònic: jackwang@akwchina.com


CDM6068 Giratòria de cadenes hidràuliques

CDM6068 Giratòria de cadenes hidràuliques

Característiques: CDM6085 construcció CDM6085 maquinària està equipat amb un lownoise baix emissiu, mida petita i forta potència motor de servei. També està equipat amb una càrrega de bomba cabal independents distributio

Detailed description

Trets CDM6085 de maquinària de construcció:

CDM6085 està equipat amb un lownoise, baix emissiu, mida petita i motor de servei poder fort. També està equipat amb una bomba càrrega flux independents control sistema de distribució (LUDV) no relacionats amb la pressió de càrrega. La màquina té moltes característiques, com ara l'estalvi energètic, complert, bona estabilitat, alta productivitat, àmplies i confortables cabines etc..
CDM6085 és àmpliament utilitzat formunicipal enginyeria, projecte jardí, reg i aigua constructionetc de conservació.

Motor de sèrie Yanmar TNV
El motor d'injecció de quatre cilindres, quatre temps, refrigerat per aigua, directe de servei original. És potent i eficaç de combustible. Utilitzant la tecnologia única de CAE de servei, gran silenciador i un nou tipus de refrigeració fan, efectivament redueix el soroll i les vibracions de la màquina. I el motor conforme a l'emissió de ⅢA Euro estàndard és opcional.

Sistema de filtració
El filtre d'aire d'alta eficiència doble element assegura la qualitat de l'entrada d'aire de motor. A més, el pre-filtre d'aire pot dur a terme la filtració aproximada sobre l'admissió d'aire per permetre l'operació sota les condicions de treball de qualitat d'aire pobre i prolongar l'interval de manteniment del filtre aire. L'oli-aigua separador i t alta precisió filtre de combustible es filtrate el combustible moltes vegades per assegurar la qualitat del combustible que alimenta el motor.

Sistema de refredament
El servei més fàcil i paral·leles radiador de refrigeració de fa mínima millor efecte.

Manteniment i servei
El manteniment del motor d'injecció directa redueix el cost de manteniment... Això es millorar l'eficiència del servei, alleujar els clients preocupació sobre el servei i assegurar la taxa d'assistència de l'excavadora.

Mode de control
Nou sistema d'LUDV és capaç de fina control les accions de cada grup de rodet de vàlvula d'unitat múltiple i distribuir la potència del motor com la proporció més gran segons les necessitats del sistema, per tal de realitzar el millor partit sota la varietat de les condicions de treball o càrrega de treball i que resulta en l'eficiència més gran d'operació, així com millorar l'estabilitat de funcionament i fiabilitat de l'excavadora.

Funcions
Bon control de la velocitat de rotació (en el moviment comença).
Control de cabals i les pressions al mateix temps.
Control efectiu de la velocitat de rotació (quan associat a altres moviments).
Excel·lent rendiment d'acceleració i desacceleració.

Vàlvula hidràulica auxiliar
La vàlvula principal disposa d'un conjunt de vàlvules espera per facilitar la instal·lació d'altres accessoris, com el martell de ruptura.

Sistema de filtració
El circuit hidràulic està dotat el filtre d'oli hidràulic de qualitat alta que pot prolongar la vida útil dels elements hidràulics.

Disseny de components
El disseny especial de sistema hidràulic i localització de components pot millorar l'eficiència de sistema de la màquina. Peces estan disposades estretament a escurçar les línies de connexió i en conseqüència reduir la caiguda de la fricció i la pressió de línia.

Monitor
La pantalla de LCD gran proporciona una interfície d'usuari convenient visual. Paràmetres d'operació de la màquina, com ara la velocitat del motor, líquid refrigerant temperatura, pressió d'oli de motor, nivell de combustible, falles en temps real i històrics, es poden mostrar en el monitor de cristall líquid.

Avís d'Auto culpa
Que va provocar el fracàs de la màquina i alarma automàtica a través de so, llum i text.

Marc principal
La disposició de l'estructura principal robusta raonable optimitza la utilització dels acers.

Tren d'aterratge
Aterratge en forma de X amb una estructura pesada caixa està sotmès al càlcul analític d'elements finits repetits i millorar la rigidesa total, la força i la resistència torsional. Tren d'aterratge és soldat de les plaques d'acer estructural baix aliatge amb procés global control de qualitat. La crítics soldadures totalment estan subjectes a la detecció i prova d'estrès per garantir la qualitat del producte.

Pista
Hi les costelles i bressol d'erugues al mig de la pista enllaços. Utilitzant segells tipus m per assegurar l'efecte lubricant del pin i pin suites. Ampliar efectivament la vida laboral de pista.

Dispositiu de viatges
La unitat empra els motors importats d'alta qualitat i la roda adopta alta freqüència calefacció general enduriment procés per permetre la resistència de desgast excel·lent de la vora d'engranatges externs.

Coixí de pinyó
Coixí pinyó amb alta qualitat segellat eficaçment elements de garantir l'estanquitat d'alta pressió dins el bloc de cilindres, les fonts estan subjectes al tractament tèrmic especial per permetre la resistència de fatiga excel·lent.

Sistema de absorció de commoció de cabina
La closca de la cabina s'instal·la a la plataforma a través de materials de goma per alleujar la vibració, reduir el soroll i garantir la comoditat d'operació i oli de silicona amortidor.

Windows
El vidre es va aferrar a la cabina directament sense marc per ampliar el camp visual. Les finestres permet una adaptació lliure obrir/tancar el front i finestra superior i parabrises, a més, es pot definir el vidre frontal a la teulada per sobre l'operador.

Eixugaparabrisa frontal
L'Eixugaparabrisa davant Pilar cab amplia camp de visió de l'operador, que permet els modes d'operació contínua i intermitent.

Taxi segur i còmode
La cabina multifunció i ampli dissenyat segons ergonomia millora la comoditat per l'operador. La disposició dels elements de control dins el mateix taxi raonable permet fàcil operació.

Cabina estàndard equips
La cabina interior inclou el cigar més lleuger, safata de cendra, titular de la Copa, bastidor d'emmagatzematge, penjador, martell escapar i extintor.

Sistema d'aire condicionat
L'alt rendiment i sa/c permet circular l'aire. Quadre de control concís i fàcil premsa clau operació, direcció múltiples/c permetent regulació ràpida de taxi dins de la temperatura de sortida d'aire i ràpida descongelació.

Seient de luxe
Seient confortable suspensió tipus està dotat d'un fre hidràulic, el respatller àmplia permet el suport de la cintura i el perfil de la corba permet muntar còmode, la regulació de diversos passos de múltiples vies de pista de diapositiva doble permet diferents operadors trobar la millor postura, l'espai ampli pedal permet l'estirament de cos lliure i alleuja l'operador de la fatiga d'operació molt de temps.

Pany de seguretat Joystick
El joystick de bloqueig de seguretat hidràulica està situat a l'exterior del quadre esquerra recolzabraços de centre a la cabina. El control de la màquina és activa només quan la palanca de control està en posició, que pot impedir el funcionament incorrecte de manera eficaç.

Palanca de control
El disseny de la palanca de control raonable estalvia l'esforç de funcionament mitjançant el principi de la palanca, el disseny ergonòmic permet l'operador mantenir la postura natural de canell i braç. El traç de maneta de jocs moderat alleuja el grau de cansament i assegura el control acurat.

Tauler de Control de canvi
Quadre de control en el quadre esquerra/dreta pilot és en format concís i estètica i l'operació de pulsació és fàcil.

Boom i braç
Per fer front amb alta càrrega durant l'operació, l'equip de disseny i desenvolupament de LONKING adopta un munt d'idees disseny molt actual, conserva el factor de seguretat superior, empra elements finits, càlcul i disseny òptim per acabar el desenvolupament d'auge i el braç i selecciona els acers alta resistència baix aliatge estructural per a la fabricació de boom i braç.

Eix de PIN
L'eix de pin és l'element bàsic per a la connexió de l'equip de treball. LONKING tria els proveïdors d'eix professional pin i sotmetre les diàfisis pin a la detecció estrictes per garantir la qualitat. L'eix pin d'excavadora LONKING té abric de galvanoplàstia Cromar gruixuda i alta superfície acabar. El tractament especial permet la resistència al desgast extremadament alta i resistència a la corrosió.

Cub
Cub està realitzada de baix aliatge i materials d'alta tenacitat i l'estructura està formada d'alta resistència i acers resistents al desgast, que constitueixen el cub reforçat tota. Cub estàndard amb planta plana que és lloat pels usuaris és més adequat per les condicions de formació. Aquesta excavadora proporciona cub diferents opcions per satisfer diferents exigències de treball.

Fàcil manteniment i servei
El disseny i la maquetació de CDM6085 considerar a proporcionar comoditat per al personal de manteniment. Es pot accedir a la majoria dels llocs de manteniment de la planta baixa per permetre el manteniment ràpid i d'alta eficiència. Els punts de manteniment són clarament identificat, fàcil d'operar. Els elements elèctrics són a prop de l'exterior de la màquina per facilitar el manteniment.

Manteniment llarg i cicle de servei
El cicle de manteniment i servei de CDM6085 ha estat prolongada per reduir la col·lecció de peces de manteniment i millorar la disponibilitat.


EspecificacionsCDM6085
MotorModel deYanmar4TNV98T-SFNYanmar4TNV98T-ZSLYPotència nominal57,7 kW (un 78.5 hp) 2200 rpm56,5 kW (76,8 hp) 2200 rpmAvorrir × ictus98 mm × 110 mm98 mm × 110 mmDesplaçament3.319 L3.319 LMínim consum de combustible244 g/kw.hComentariMantenir la potència nominal a 2300m d'altitud.Pes operatiuResumFuncionament pes: 8600 kg el pes operatiu inclou el pes d'auge estàndard 3720 mm, 1665 mm arma estàndard, estàndard cub 0.36m3,
sabates de 450 mm pista, lubrificants oli, líquid refrigerant, el tanc de dièsel plena oli i les unitats de configuració estàndard resta.Baixa pressió37 kPaCapacitat de fluïdDipòsit de combustible146 LTanc d'oli hidràulic120 LSistema de refredament19 LOli de motor12 LUnitat de la unitat de gir2LEquip itinerant2 × 1. 4LGRONXADOR motorResumTipus d'èmbol (amb vàlvula de seguretat i tancat tipus fre)GRONXADOR velocitat11.69 rpmMotor de viatgesResumTipus d'èmbol (amb vàlvula de seguretat i tancat tipus fre)Taveling velocitat2,8-4.5 km/hGradeability35°(70%)MaximumTraction75.2 kNMecanisme de viatgeAmplària de la sabata estàndard450 mmNúm. de la sabata38 (cada costat)Núm. de carrierrollers1 (cada costat)Núm. de pista corrons5 (cada costat)Sistema hidràulicBomba principalBomba axial èmbol variableMax. flux del sistema74.8 × 2 L/min165 L/minMax.Pressure28.5 MPaMax. pressió pilot3.7 MPaFuncionament equipsCada acció de màquina està sota el control de pilot. La lleva esquerra controla el moviment de la ploma i
cub mentre la palanca esquerre controla el braç moviment i superior estructura swing. El pilot de peu
Vàlvula és proporcionada amb el joystick de palanca per controlar la màquina viatjar o girar el peu o palanca.
El canvi ambulant adopta el control de solenoide interruptor.Sistema elèctricTensió del sistema: 24 V bateria: 12 V, 100 A

Mida de transport
Les següents mides aproximada a la de l'equipament de configuració estàndard.

Auge longitud (mm)3720
Longitud de braç (mm)1665
una longitud de Transport (mm)6186
alçada Total de transport de b (mm)2743
c distància de gots (mm)2130
radi rotació d cua (mm)1804
e contrapès distancia lliure al terra (mm)803
ample de Via de f (mm)1750
amplada Total de transport de g (mm)2200
h l'amplada de estructura superior (mm)2160
Jo sabata estàndard d'amplada (mm)450
Distancia lliure al terra J min (mm)356
CAB height(mm)2743


Operativa s'estenen
Les següents mides aproximada a la de l'equipament de configuració estàndard.Auge longitud (mm)3720
Longitud de braç (mm)1665
Un màxim. excavació radi (mm)6388
B Max. excavació de profunditat (mm)4140
C Max. excavació alçada (mm)7123
D Max. llençant alçada (mm)5119
E Max. radi de cavar el terra (mm)6245
Alçada F buldòzer (mm)395
Max. cub ruptura força-ISO (kN)64.1
Max. braç ruptura força-ISO (kN)43,5


Equipament estàndard
Els següents elements d'equipament són part de l'equip sencer estàndard. A més, la configuració estàndard canviarà juntament amb la modificació del producte.
Per a més informació, contactar amb l'agent local.
AlternadorSeient ajustable de tipus de suspensió
Làmpada de treball plataforma (2)Cinturó de seguretat retràctil
Làmpada de treball auge (1)Cendrer i cigars més lleuger
Prova d'aigua connectors elèctricsCopa titular
Original servei motorSistema de climatització amb ràpida descongelació
Filtre d'aire marí radialDos pedals addicionals es poden instal·lar
Prefilter d'airePalanca de control hidràulic seguretat pany
Separador d'oli-aiguaRàdio
Filtre de combustible.Butxaca de l'arxiu
Radiador mur ondulat amb espai de netejaBarret-i-penjador
Tanc de combustible d'alt volumBastidor d'emmagatzematge
Vàlvula hidràulica auxiliar (1)Equips d'enllumenat interior
Fre d'estacionament auto gronxadorParlant estèreo doble
Auge/braç sostenint la funció de controlClaraboia practicable
ContrapèsWiper i rentadora
Pany de porta i pany tapaFinestra indiscreta (sortida d'escapament)
Condensador estacionària/cMartell d'escapament
Circuit de reactivació de braçEstora del sòl goma rentable
Viatges de doble velocitatExtintor
Coixí frontal de pinyó i pinyóGràfic monitor
Roda motriuExhibició de data i hora
Connector central gronxadorExhibició Estatal de màquina
Guàrdia de pistaExhibició d'hores de treball
Recolzabraços seient ajustableExhibició de velocitat de motors actuals
Aeri i arnés (excloent parlant de ràdio)Missatge d'advertència


Equipament opcional
L'equipament opcional pot ser diferent d'aquest manual. Per a més informació, contactar amb l'agent local.
CubConsola de funcionamentTren d'aterratgeUnitat hidràulic auxiliar i canonada
Cub estrets 0.1 m ³ General cub 0,25 m ³ General cub 0,36 m ³ General cub 0,39 m ³ solta materialbucket 0.42 m ³Llum d'avís de treball500 mm triple sabates grouserTrencant canonades de martell
Sostre cabina protecció de xarxa600 mm triple sabates grouserMartell hidràulic ruptura
Frontal de la cabina acabar xarxa semi-proteccióBloc de goma de pista
Cabina integral davantera protecció de xarxaDispositiu d'alerta de viatge
Hot Tags: cdm6068 excavadora hidràulica de cadenes, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, preu, millor, productes
Productes relacionats
Feedback