Categoria de producte

Afegir: Hidrogen energia Industrial incubació Base, sala 409, edifici estàndard, 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, Dantu District, província de Jiangsu, ciutat Zhenjiang, Xina

Codi postal: 201612

Tel.: + 86-511-80873088

Fax: + 86-511-80873089

Multitud: +8615862985234

Contactes: Jack Wang

Correu electrònic: jackwang@akwchina.com


Pont d'acer

L'èxit del pont Bailey va ser a causa de la senzillesa de la fabricació i muntatge dels seus components modulars, combinat amb l'habilitat per construir i per desplegar

Detailed description

L'èxit del pont Bailey va ser la simplicitat de la fabricació i muntatge dels seus components modulars, combinat amb la capacitat d'aixecar i desplegar seccions amb un mínim d'assistència d'equip pesat. Més, si no tots, dissenys previs per militars ponts necessaris grues per aixecar el pont pre-muntat i baixar-lo al seu lloc. Les parts Bailey es van fer d'aliatges d'acer estàndards i eren prou simples que peces fabricades a un nombre de fàbriques diferents podria ser totalment intercanviables. Cada part individual es podia emportar per un reduït nombre d'homes, permetent d'enginyers de l'exèrcit moure's més fàcilment i més ràpid que abans, a preparar el camí per a les tropes i matériel avançar darrere d'ells. Finalment, el disseny modular permet enginyers per construir cada pont per ser tan llarga i tan forta com cal, duplicació o triplicació cap amunt en el suport guardapols, o en les seccions de caixa de la carretera.

El pont bàsic consta de tres parts principals. Força el pont és proporcionada pels panells als costats. Els panells són de 10-peus de llarg (3,0 m), 5-peus-alta (1,5 m), creu-preparat rectangles que cada pesen 570 lliures (260 kg) i pot ser aixecat per sis homes. El panell va ser construïda d'acer soldat. Acord superior i inferior de cada panell havia enclavament lugs masculins i femenins que enginyers podria sagnat panell connectant passadors.

La planta del pont consisteix en una sèrie de muntants 19 peus d'ample (5,8 m) que s'executen a través del pont, amb travessers de 10-peus de llarg (3,0 m) entre ells en el fons, formant una plaça. Muntants descansa sobre l'acord menor dels panells i pinces de mantenir-los junts. Travessers es posen sobre el marc estructural completat i planxes de fusta es posa sobre els travessers per proporcionar una caixa de la carretera. Ribands pern les planxes als travessers. De la guerra, les planxes de fusta estava cobert per plaques d'acer, que eren més resistents als danys causats per tanc pistes.

Cada unitat construït d'aquesta manera crea una secció sol 10-peus de llarg (3,0 m) del pont, amb una caixa de la carretera 12 peus d'ample (3,7 m). Un cop completat una secció és típicament empès enviar sobre corrons sobre el cap de pont, i una altra secció construir darrere d'ell. Els dos estan connectats llavors juntament amb agulles va colpejar en forats a les cantonades dels panells.

Per a major fermesa diversos panells (i muntants) pot ser cargolada a banda i banda del pont, fins a tres. Una altra solució és apilar els panells verticalment. Amb tres plafons a través i dos d'alt, el pont Bailey pot donar suport a tancs en un lapse de 200 peus (61 m). Voreres es pot instal·lar a l'exterior dels plafons laterals, plafons laterals formen una barrera efectiva entre tràfic de peu i vehicle i permetre als vianants utilitzar amb seguretat el pont.

Un tret útil del pont Bailey és la seva capacitat per ser llançat d'un costat d'un buit. En aquest sistema que la porció davanter del pont és enfocat amb falca en un "llançament nas" i la majoria del pont es deixa sense la caixa de la carretera i ribands. El pont és posat en rodets i simplement va empènyer a través de la bretxa, utilitzant la mà d'obra o un camió o vehicle eruga, moment en el qual es treu el rodet (amb l'ajuda de Jotas) i instal·lava el ribands i la caixa de la carretera, juntament amb qualsevol panells addicionals i travessers que poguessin ser necessaris.

Durant la Segona Guerra Mundial, es van fer peces pont Bailey per empreses amb poca experiència prèvia d'aquest tipus d'enginyeria. Encara que les parts eren senzilles, tenien que precisament es fabricarà si fossin caben mútuament correctament, així que s'havien reunit en un pont de prova a la fàbrica per assegurar-se això. Per fer-ho eficientment, peces de nova fabricació es contínuament sumaria el pont de prova, mentre que al mateix temps, l'extrem del pont prova contínuament va ser desmantellat i les parts enviats als usuaris finals.


Pont Bailey

Bailey pont sobre el riu de Meurthe, França

Ancestre

Pont de la carcassa

Relacionats amb

Pont Callender-Hamilton

Descendent

Pont de suport logístic Mabey, pont mitjà

Porta

Vianants, vehicles de carretera, ferrocarril Vehicles

Amplitud de gamma

Curt

Material

Fusta, acer

Mobles

No

Esforç de disseny

Baixa

Falsework requereix

Cap

InOntario pont Bailey, Canadà

Bailey pont sobre el Nil Blanc, Juba, Sudan del Sud

Bailey pont sobre el Wadi Kuf, Líbia,
amb seccions de pont per a la construcció dels suports

Pont de Callender-Hamilton, 4 Walton pont


Ponts Bailey moderns

Bailey ponts són en ús regular per tot el món en el segle XXI. Alguns exemples excepcionals són:

1. el pont Bailey més llarg es va posar en servei a octubre de 1975. Aquest 788 m (2,585 peus), pont de dos carrils creuat el riu Derwent Hobart, Austràlia. Es va inaugurar al voltant d'un any després de la catàstrofe de Tasman pont destruït el pas del riu només i eficaçment divideix la ciutat en dos. El pont Bailey va estar en funcionament fins que es va completar la reconstrucció del pont Tasman el 8 d'octubre de 1977.

2.A Bailey pont entre el riu Suru i riu Dras a Ladakh, l'Índia és el pont més alt del món a una altitud de 5,602 metres (18,379 peus) sobre el nivell del mar. Va ser construït el 1982 per l'exèrcit indi. [15]

3. en l'auto mitjans de 1950 curses circuit parc de Rock de calç a Lakeville, Connecticut comprat un pont Bailey guerra-excedent així vehicles podria entrar/sortir les seccions infield i pàdoc de la pista mentre que les curses es van produint. El pont ha estat en servei continu, des de i va ser reubicat a Nova, aixecada pilotis a la primavera de 2008. La pista creu que això pot ser el restant sole WWII època Bailey pont en públic servei regular als EUA

4. una passarel·la de construcció menors a Jawaharlal Nehru estadi (Delhi), una de les principals sales de jocs de la Commonwealth de 2010, es va ensorrar unes setmanes abans de la cerimònia d'obertura, ferint 27 persones. El govern de Delhi va demanar l'exèrcit indi per construir un pont Bailey per substituir-lo. El Regiment d'enginyer 3 de l'Índia Army Corps of Engineers acabava la feina en quatre dies plans i a una fracció del cost original.

5. popurri pont (Oxford, Anglaterra) és un pont Bailey va ser erigit el 1946 i abraça el recés riu Tàmesi a Port Prat i encara està en ús avui (2014)


Hot Tags: Pont d'acer, la Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, preu, millor, productes
Productes relacionats
Feedback